Günün Ücretsiz Epic Games Oyunu İndirmeye Açıldı (28 Aralık)

Bu defa Souls türü bir oyun var menümüzde...

Günün ücretsiz Epic Games oyunu indirmeye açıldı. İlk günlere göre artık kaliteli oyunlar çıkmaya başladı. Bugün de onlardan bir tanesi karşımıza çıktı. Peki günün ücretsiz oyunu hangisi oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Prime Gaming 10 Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Günün Ücretsiz Epic Games Oyunu: Mortal Shell

Cold Symmetry tarafından geliştirilmiş ve Playstack tarafından da yayınlanmış olan Mortal Shell, parçalanan bir dünyada direncinizi ve akıl sağlığını test eden bir aksiyon-rol yapma oyunu oluyor. Steam mağazasında % 70 indirimle 14.70 TL’ye satılan oyunu, yirmi dört saat boyunca ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

ücretsiz egs oyunu 28 aralık

Mortal Shell Hakkında

Hikaye, insanlığın çürümekte olduğu yozlaşmış bir dünyada geçiyor. Gizemli Dark Father tarafından verilen emir üzerine dindar destekçilerin gizli yerlerini bulmanız ve sonrasında da zorlu düşmanların üstesinden gelmeniz ve kutsal salgı bezlerini toplamanız gerekecek.

Tek başınıza ilerleyeceğiniz senaryoda, diyarın dört bir yanına saçılmış Mortal Shell adı verilen kayıp savaşçıların ruh kalıntıları olacak. Ele geçirmeniz durumunda da yeteneklerini ve silah bilgilerini elde edebileceksiniz.

Çatışmaların aynı Dark Souls serisinde olduğu gibi stratejiye dayalı olacağı Mortal Shell oyununda, çizgisel olmayan bir senaryo sunulacak. Haliyle diyarı dilediğiniz gibi gezebileceksiniz. Karşınıza çıkacak olan Mortal Shell’ler ile aranızdaki bağı kuvvetlendirdikçe, doğuştan gelen yeteneklerini de daha iyi kullanabileceksiniz. Geliştirmeler yapabilecek, kılıcınızı asit ile keskinleştirebilecek ve saldırılarınızı güçlendirecek karanlık gizemli yetenekler öğrenebileceksiniz.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version