GTA 6’dan Kısa Görüntü Sızdırıldı

Fragman için heyecan artıyor!

GTA 6'dan Kısa Görüntü Sızdırılmış Olabilir

Yeni GTA oyununu görmek için önümüzde fazla bir zaman kalmadı. Salı günü yayınlanacak olan ilk fragman ile bizi nelerin beklediğin göreceğiz. Geri sayım devam eder iken, GTA 6’dan kısa görüntü sızdırıldı.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Fragman Tarihi Duyurusu Paylaşımı, Diğer Şirketlere İlham Oldu


Sektörün en önemli isimleri arasında yer alan Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 sonrasında, yeni oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun dünyasına damgasını vuracak olan yeni GTA ile en az on yıllık özlem bitecek ve muhtemelen aradan geçen yirmiden fazla yılın ardından tekrar efsanevi Vice City sokaklarına döneceğiz. Pek çoğumuzun hayatında güzel anılar bırakan bu kurgusal şehir, hiç şüphesiz ki bizler için GTA 6 oyununu çok özel kılan bir etken olacak.

GTA 6’dan Kısa Görüntü Sızdırıldı Mı?

Salı günü TSİ 17:00 sıralarında yayınlanacak olan ilk fragmanla da kafalardaki pek çok soru işareti de cevabını bulacak diye düşünüyoruz. Ne var ki bunun öncesinde, GTA 6’dan kısa görüntü sızdırıldı.

İlk olarak, sosyal medyanın popüler platformlarından TikTok üzerinde ortaya çıkan görüntünün kaldırılması fazla zaman almadı. Ne var ki bu görüntü, eli çabuk olan kullanıcılar tarafından indirildi ve X (eski adıyla Twitter) platformuna aktarıldı.

GTAVI_Countdown X hesabı tarafından aktarılana göre bahsi geçen görüntüyü TikTok üzerinden sızdıran kişi, Rockstar Games sanat yönetmeni Aaron Garbut’un oğlunun arkadaşı ve söylediğine göre fragmanın yayınlanmasından sonra bir işe yaramayacağı için böyle bir eylemde bulunmuş. Bahsi geçen paylaşımın silinmesinin ardından, kullanıcının TikTok hesabı da kapatılmış.

Bunun dışında, GTA 6 oyununun haritasının Los Santos ile karşılaştırıldığında iki kat daha büyük olacağı, üç büyük şehir ve dört küçük şehir içereceği ve haritanın tam ortasında da büyük bir gölün yer alacağı söyleniyor. Ayrıca binaların % 70 kadarına girebileceğimiz de söylenmiş iken, oyunun 2024 yılının sonbaharında çıkacağı ve fragmanın yayınlanmasının akabinde ön-siparişe açılacağı bilgisi de aktarıldı.

Her yeni oyunu ile açık dünya oynanışın sınırlarını zorlayan ve etkileyici hikaye anlatımı sunan Rockstar Games tarafından geliştirilmekte olan GTA 6, hiç şüphesiz ki sektörde çığır açacak bir oyun olacak. Bununla birlikte aynı GTA 5 gibi güncelleme ve içerik anlamında yıllarca desteklenecektir. Bununla birlikte, iki milyar dolar bütçesi ile geliştirilme maliyeti açısından en pahalı oyunlardan birisi olacağı da öne sürülmüştü. Buna, çevrim içi çok oyunculu modunun, geliştirilme sürecinin, içeriklerin, pazarlama ve dağıtım sürecinin dahil olduğu söylenmişti.

Exit mobile version