Gran Turismo Filmi Kadrosuna, Birçok Ünlü İsim Katıldı

Bakalım karşımıza nasıl bir film çıkacak?

Gran Turismo filmi kadrosuna önemli isimler dahil oldu. Çekimlerine başlanmış olan filmin, önümüzdeki yıl içerisinde vizyona girmesi bekleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gran Turismo 7 İnceleme


PlayStation konsollarının görsel anlamda vitrini de olan Gran Turismo da film uyarlaması ile karşımıza çıkacak. Mayıs ayındaki duyuru ile haberdar olmuştuk ve esasen şaşırmıştık. Çünkü, sizin de iyi bildiğiniz gibi, ünlü yarış simülasyonu serisi bu zamana kadar bir hikaye üzerinden ilerleyen oyun ile karşımıza çıkmamıştı.

Verilen detaylara göre, gerçek bir hikayeye dayandırılacak olan film uyarlamasının 11 Ağustos 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Çekimlerine Macaristan’da başlanmış olan Gran Turismo için kadroda yer alacak olan oyuncuların bir kısmı, Eylül ayı içerisinde açıklanmıştı.

Archie Madekwe tarafından canlandırılacakken, Genç oyuncuya sürmeyi öğretecek emekli bir sürücü rolünde David Harbour (Jim Hopper, Stranger Things) ve motorlu araçların sporunu satan ve aynı zamanda sanata inanan aç bir satış elemanı rolünde de Orlando Bloom karşımıza çıkacak.

split_2_16x9_template_v1-copy-4

Gran Turismo Filmi Kadrosuna Ünlü İsimler Katılmaya Devam Ediyor

The Hollywood Reporter tarafından aktarılan yeni gelişmelere göre, Djimon Hounsou (In America ve Blood Diamond), Geri Halliwell-Horner, Daniel Puig (Naomi), Josha Stradowski (Zaman Çarkı) ve Thomas Kretschman (Indiana Jones 5) da kadroya dahil olan yeni ünlü isimler oldular.

Akademi Ödülü için aday gösterilmiş ve Shazam! Tanrıların Öfkesi ve Rebel Moon filmlerinde de karşımıza çıkacak olan Hounsou ile eski Spice Girls grubunun üyesi olan Halliwell-Horner, genç oyuncunun ebeynleri rolünde olacaklar. Bununla birlikte Puig genç yarışçının erkek kardeşini, Stradowski rakip sürücüyü  ve Kretschman da rakip sürücünün babasını canlandıracak.

Genç bir Gran Turismo oyuncusunun bir dizi Nissan şampiyonalarını kazanarak gerçek bir yarışçı olma hayalini gerçekleştirmesine kadar uzanan macerasının anlatılacağı filmin yönetmen koltuğunda, Neill Blomkamp oturuyor. Senaryosu Jason Hall ve Zach Baylin ikilisi tarafından kaleme alınıyor iken, PlayStation Productions şirketinden Asad Qizilbash and Carter Swan, Doug Belgrad, ve Dana Brunetti ve ayrıca serinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi de yapımcı kadrosunda görev alacak.

Exit mobile version