God of War: Ragnarok Türkçe Olacak Mı?

PlayStation Türkiye beklenen açıklamayı sosyal medya üzerinden yaptı!

God of War Ragnarok Türkçe Olacak Mı

God of War: Ragnarok Türkçe dil destekli olacak bir başka PlayStation oyunu olacak. PlayStation Türkiye, sosyal medya hesapları üzerinden oyuncuları sevindirecek bir duyuruda bulundu. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Nors Mitolojisi Serüveni, Yeni Oyunla Bitecek


Bildiğiniz gibi PlayStation 4 nesli ile platforma özel oyunlar, Sony tarafından verilen önem doğrultusunda Türkçe dil desteği ile çıkmaya başlamıştı. Her ne kadar arada Horizon: Zero Dawn ve Marvel’s Spider-Man ve Miles Morales istisna olmuş olsalar da, çoğu oyun Türkçe altyazı ve arayüz (zaman zaman dublajlı olarak da) satışa sunulmuştu. Hatta PlayStation 3 neslinden aktarılan Uncharted: The Nathan Drake Collection paketindeki ilk iki oyunun da bu zincire dahil olduğunu görmüştük.

Bu sayede, İngilizcesi olmayan veya yeterli gelmeyen oyuncular da oynadıkları oyunların hikayesini olması gereken şekilde takip edebiliyor ve daha fazla keyif alabiliyorlar. God of War: Ragnarok ise bu zincirin şimdilik son halkası olacak.

God of War: Ragnarok Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor!

PlayStation Türkiye tarafından sosyal medya üzerinden yapılan duyuru ile Kratos ve Atreus ikilisinin PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geliştirilmekte olan sıradaki macerası, önümüzdeki yıl içerisinde aynı God of War (2018) gibi Türkçe altyazı ve arayüz desteği ile satışa sunulacak.

Bu durum, elbette gelecekteki PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyunlarının Türkçe dil destekli çıkacağının güçlü bir işareti olmuş oluyor. Tabii ki arada istisnalar olabilir, ama genel olarak mutlu bir gidişatın bizi beklediği ortada.

Öte yandan, PlayStation 5 Showcase sunumunda karşımıza çıkan God of War: Ragnarok ile 2018 yılının oyununa kıyasla açık dünya oynanışa bir yönelme olası iken, Atreus ile yeni yetenekler ile yeni kombinasyonlar yapabilmek de mümkün olacak. Bunların haricinde, temelde aşina olduğumuz oynanış sisteminin korunduğunu da görmüştük.

Son olarak, yakın bir zaman önce Kaptain Kuba isimli bir Youtube kanalında Eric Williams ve Cory Barlog ile yapılan bir röportaj yapılmıştı. Bu röportaj sırasında, yeni God of War oyununun Nors mitolojisi serüvenini sonlandıracağı duyurulmuştu. Toplamda iki oyunun, Kratos ve Atreus odaklı yeni hikayenin tam anlamıyla aktarılabilmesi için yeterli olduğu söylenmişti. Yani yeni bir mitolojiye atlamanın zamanı geliyor.

Bakalım God of War serisini gelecekte neler bekliyor. Bunun için elbette öncelikle God of War: Ragnarok ile buluşacağımız günü beklemek gerekiyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version