Epic Games Store Yeni Ay Yılı İndirimlerini Kaçırmayın

Kaçırılmayacak fırsatlar var!

Steam mağazasında fiyatlandırma olarak MENA-USD geçişi sonrasında oyuncular, Epic Games mağazasından ‘İMPARATOR’ olarak söz etmeye başlamışlardı. Haftalık olarak sunduğu ücretsiz oyunların yanı sıra, diğer hem özel günlere özel hem de sezonluk indirimler ile karşımıza çıkılmaya devam ediliyor. Şimdi de Epic Games Store Yeni Ay Yılı İndirimi 2024 ile yeni fırsatlar sunuyor.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (8 Şubat)


Epic Games Store Yeni Ay Yılı İndirimlerinde Harika Fırsatlar

Buradan ulaşabileceğiniz kampanya, 12 Şubat 2024 Pazartesi günü TSİ 19:00 sıralarında sona erecek ve kaçırılmayacak fırsatların olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. Mesela ilk göze çarpan EA Sports FC 24 oluyor. Standart sürüm fiyatı % 70 indirimle 359.99 TL iken, Ultimate sürüm fiyatı ise % 60 indirimle 679.99 TL.

Red Dead Redemption 2 ise tercih edebileceğiniz öncelikli oyunlar arasında yer alabiliyor. Vahşi Batı temalı oyunun standart sürümünün % 67 indirimle 379.50 TL olduğunu söyleyelim. Ultimate sürümü ise % 70 indirimle 510 TL karşılığında alınabiliyor.

Days Gone Yönetmeni Yeni Uncharted Oyunu Yapmayı İstiyormuş

İçeriğinde Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ile bağımsız genişleme paketi olan Kayıp Miras olan Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu da % 50 indirimle 449.50 TL.

Öncelikli olarak listelediğimiz bu oyunların haricinde, kampanya sayfasında dikkat çeken diğer bazı oyunları da sizler için aşağıya listeledik. Ancak siz yine de kampanya sayfasının altını üstüne getirmeyi ihmal etmeyin;

Exit mobile version