Epic Games Mağazasındaki Oyunlara Büyük Zam Geldi

Epic Games Store kalesi de yıkılıyor...

Ülkemizdeki oyun fiyatları artmaya devam ediyor. Son yaşanan gelişme ile Epic Games mağazasındaki oyunlara büyük zam yapıldı. Bunların arasında, Electronic Arts, CD Projekt RED ve Rockstar Games oyunları her zamanki gibi dikkat çekiyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (8 Şubat)


Bildiğiniz gibi ülkemizdeki döviz kurunun yükselişine devam etmesinin ve yüksek enflasyonun bütün sektörlerdeki etkisi büyük oluyor. Her geçen zaman, fiyat etiketlerinde büyük değişimler ile karşılaşıyoruz. Hatırlayacağınız üzere geçmişte, Epic Games, PlayStation, Steam ve Xbox mağazalarındaki oyunların zam haberleri ile ilgili pek çok bilgilendirme yapmıştık. Bunların bir yenisi daha gerçekleşti ve Epic Games mağazasındaki büyük oyunlara zam yapıldı. Görünüşe göre, Steam sonrasında oyuncular olarak sığındığımız diğer kale de elimizden gitmeye başladı.

Epic Games Mağazasındaki Oyunlara Büyük Zam: Güncel Fiyatlar Ne Oldu?

Bilhassa dikkat çeken oyunlar arasında Cyberpunk 2077, EA Sports FC 24, F1 23, It Takes Two, Red Dead Redemption 2 ve The Witcher 3: Wild Hunt gibi isimlerin bulunduğu listede, % 25 ile % 900 arasında değişen oranda fiyat sıçrayışlarının olduğunu görebiliyoruz:

Dead Space Filmi Yapılıyor Olabilir

Elbette bu fiyat artışları biz oyuncuları üzüyor. Ücretlendirmede TL yerine USD’ye geçiş yapan dijital mağazaların yanında, kendi para birimimiz ile satın alım yapabiliyor olsak da yükselen fiyatlar bizler için oyunların ulaşılabilirliğini gittikçe zorlaştırıyor ve indirim dönemlerinde de uygun fiyatları artık çoğu zaman göremiyoruz. Bu da bir nevi hayal kırıklığı ile sonuçlanıyor.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Fiyatı artmış olan yukarıdaki oyunları daha önceden kütüphanenize ekleyebilmiş miydiniz? Yorum kısmında buluşalım.

Exit mobile version