En İyi Spider-Man Kostümleri!

Muhteşem Kostümlerin Arasında Kaldık!

En İyi Spider-Man Kostümleri Listesi

Marvel’s Spider-Man çıktığı günden bu yana gerek hikayesi gerekse de oyun mekaniği ile oyuncuların en çok sevdiği single player oyunlardan birisi. Insomniac Games, Spider-Man’i geliştirirken sadece oyunun genel yapısına değil detaylara da çok önem verdiğini özellikle kostümler ile göstermiş durumda. Bizlerin de en sevdiği oyunlardan birisi olan Marvel’s Spider-Man kostümlerini sizler paylaşmak istedik. İşte En İyi Spider-Man Kostümleri!


Benzer İçerik: Rus Cosplayer Anastasia Melorin’den Dikkat Çeken Çalışmalar


En İyi Spider-Man Kostümleri Listesi

Marvel’s Spider-Man oyununun içerisinde kırk adetten fazla kostüm mevcut. Oyunun çıkışı üzerinden bir yıldan fazla bir süre geçse dahi Insomiac Games, oyunu DLC’ler ile canlı tutmaya devam ediyor. Bizler de kendi bakış açımız ile seçtiğimiz on kostümü sizler için seçtik.

ADVANCED SUIT

Advance Suit oyuna ilk başladığımız kostüm olması ve kostümün sıradanlığının yanı sıra tam bir Spiderman kostümü olması ile göze çarpıyor. Insomniac Games bu kostümü tamamen kendi bünyesinde tasarlamıştır. Çok fazla ilgi çekici olmasa da listemizde sadeliğin güzelliğini belirtmeden geçmek istemedik.


IRON SPIDER

Iron Spider kostümü ilk olarak 2007 yılında yayımlanan ‘İç Savaş’ çizgi romanında karşımıza çıktı. Çizgi romandaki kostüm ise oyundaki kostümden az da olsa farklı. Bu kostüm Avengers: Infinity War filminde Tony Stark’ın Peter Parker’a tasarladığı kostüme çok benziyor. En İyi Spider-Man Kostümleri arasında bu kostümü en çok beğendiklerimizden birisi olduğunu söylemeliyiz


NEGATIVE

Bu kostüm ilk olarak 1998 yılında Spider-Man 90 çizgi romanında karşımıza çıktı. İlk tanışmamızdan sonra bir daha karşımıza çıkmasa da Marvel’s Spider-Man oyunu bu güzel kostümü oyunda oyuncular ile buluşturdu. Orijinal renklerin tam tersi olan Negative kostümü en iyi kostümler arasında yer alıyor.


SPIRIT SPIDER

Bu kostüm ilk olarak karşımıza 2011 yılında ‘The Amazing Spider-Man Annual’ adlı çizgi romanda karşımıza çıktı. Kostümün hikayesi ise ilginç, çizgi romanda alternatif bir evrende Spiderman başkalarının güçlerini çalmaya çalışırken ölür, onu diriltebilecek tek isim ise bu dünyada büyücü olan Bruce Banner‘dır (Evet yanlış duymadınız). Profesör Banner, Spiderman’in ruhunu dirilttikten sonra ana karakterimiz bu kıyafet ile bizlerle oluyor.


VINTAGE

Vintage kostümünün belki de en çok beğendiğimiz kostüm olduğunu söyleyebiliriz. Çoğumuzun çocukluğunda Fox Kids döneminin efsanesi olan çizgi film serisinin kostümünün yeri bizlerde bir başka. Paha biçilmez!


STEALTH (BIG TIME)

Stealth kostümü ilk olarak 1999 yılında ‘Amazing Spider-Man #650’ ‘ adlı çizgi romanda karşımızda çıktı. Kostümün hikayesi ise , Peter Paker düşmanı Hobgoblin’nin süper güçlü çığlıkları karşısında görünmez olarak ses ve ışık dalgalarına karşı yalıtılmış bir kostüm dizayn ediyor ve bu kostüm ile düşmanını alt etmeyi başarıyor.


WRESTLER

Bu kostüm ilk olarak 1999 yılında ‘Amazing Spider-Man #3’ adlı çizgi romanda karşımızda çıktı. Bu kostüm sadece çizgi roman ile kalmayıp 2002 yılında çıkan efsane ‘Spiderman The Movie’ filminde bir sahne ışık tutuğunu hatırlatmalıyız. Tobey Maguire’nin baş rolünde oynadığı efsane filmde ringin içinde güreşçiler ile karşı karşıya geldiği sahne bu kostümden esinlendiği düşünülüyor.


BOMBASTIC BAG-MAN

Bu kostüm ilk olarak 1984 yılında ‘Amazing Spider-Man #258’ adlı çizgi romanda karşımızda çıktı. Hikayesinin aslında baya komik olduğunu söyleyebiliriz. Hikayede Venom ile takım olan Peter Parker kendi kostümünü çöpe atar ancak Venom ile takım olmak gibi bir hatadan döndükten sonra kostümsüz kalır. Peter aynı şehirde yaşadığı dostları Fantastic Four’dan yardım ister ve Human Tourch ona bir kostüm verir. Kostümün arkasında da şaka amaçlı ‘Kick Me’ yani beni tekmele yazmaktadır.


2099

Bu kostüm ilk olarak 1992 yılında ‘Amazing Spider-Man #365’ adlı çizgi romanda karşımızda çıktı. Kostümün ismi çizgi romanın geçtiği yıl olan 2099 yılından geliyor. Farklı bir evrende şehrin süper kahramanı Spiderman’in bu kostümünü oyun içerisinde çok iyi durduğunu söylemeden geçemeyiz.


Marvel’s Spider-Man Tüm Kostümler

Bu kadar güzel kostüm arasından tercihimizi yapmak çok zor olsada en çok beğendiğimiz kostümlerin bunlar olduklanı söyleyebiliriz. Blitzwinger adlı bir YouTube kanalı bütün kostümleri gösteren bir video çekmiş buradan tüm kostümlere göz atabilirsiniz! Şimdi gelelim sizlere sizin en sevdiğiniz veya beğendiğiniz kostümler hangileri?

Exit mobile version