Dying Light 2 Hikaye İçeriği Detayları Sızdırıldı

Gladyatör temasının olduğu bir içerik bizi bekliyor gibi...

Dying Light 2 Hikaye İçeriği Detayları Sızdırıldı

Yeni Dying Light 2 hikaye içeriği detayları sızdırıldı. Bunlar şimdilik Techland tarafından onaylanmamış olsa da, bir hayli ilginç olduğunu söyleyebiliriz. Bilhassa gladyatör temasının da işin içine girmesi ile. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Techland Yeni Oyunun İlk Görseli ile Karşımıza Çıktı


Techland tarafından planlanan beş yıllık Dying Light 2 içerik desteği kapsamında, oyun için bir hikaye genişletme paketi hazırlanıyor. Normalinde Haziran ayında yayınlanması beklenen bu paket, fazladan zamana ihtiyaç duyurulduğu için daha sonradan Eylül ayına ertelenmişti.

Baş Tasarımcı Tymon Smektala tarafından verilen ilk bilgilerde, oyunu bitirmeden de başlayabileceğimiz bu içeriğe, Villedor şehrine ilk geldiğimiz andan itibaren başlayacakmışız. Ayrıntılı şeyler söylenmemiş olsa da, akışında bizi yine kritik seçimlerin beklediği hikayenin şehrin sınırlarının dışındaki farklı bir bölgede geçeceği de dile getirilmişti.

Sızdırılan Dying Light 2 Hikaye İçeriği Detayları Neler Sunuyor?

Şu an için Techland çok fazla ayrıntılı şeyler söylenmemiş olsa da, yapılan bir veri madenciliği ve Bub isimli Youtube kullanıcısı tarafından yayınlanan video ile yeni detaylar ortaya çıktı.

Yayınlanan videoya bakılırsa, geçtiğimiz ay içerisinde yayınlanan 1.4.0 güncellemesi ile kullanılmamış olan varlıklar keşfedilmiş. Bu varlıklar üzerinden elde edilen bilgiler ile de hikaye içeriğinin önemli bir yerinin olacağına inanılan gladyatör teması. Savaş ve parkur mücadelelerinden oluşan arena savaşlarına katılacak ve kendimizi geliştirerek hikayede aşama kaydedecekmişiz.

Bunların yanı sıra, hikayenin bir bölümünün geçeceğine dikkat çekilen Opera Astrid adı verilen yeni bir büyük opera binası ve iki farklı bitiş ile karşımıza çıkacağından da bahsediliyor. Bunlara ek olarak, kilise ve metro istasyonu gibi daha başka yeni konum da bulunacak iken, yeni yapay zeka karakterleri de gelecekmiş. Ayrıca iki binden fazla yeni diyalog da bizleri bekliyormuş.

Bakalım Techland, merak edilen detayları ne zaman paylaşacak ve bu haberimizde sizlerle paylaştığımız detayların ne kadarı doğru çıkacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version