Dying Light 2 Bloody Ties İçeriği Ertelendi

Arenadaki ilk darbeyi böylece almış olduk...

Dying Light 2 Bloody Ties İçeriği Ertelendi

Normalinde önümüzdeki ay yayınlanması beklenen Dying Light 2 Bloody Ties, Techland tarafından yapılan açıklama ile ertelendi. Ne var ki 2023 yılını beklemeyeceğiz. Takviminizde 10 Kasım 2022 tarihine işaret koyabilirsiniz. Peki erteleme kararı neden alındı? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Techland Yeni Oyunun İlk Görseli ile Karşımıza Çıktı


Birkaç kez ertelenmiş ve zaman içerisinde de sızdırılan detayları ile sık sık karşımıza çıkmış olan Dying Light 2 Bloody Ties, GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında resmi olarak duyurulmuştu. PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch ve Xbox One ve Xbox Series için hazırlanmakta olan genişletme paketi, bizi Katliam Salonu adı verilen yeni bir mekana götürecek. Burası esasen, daha önceki bir sızıntıda gördüğümüz opera binasıydı. Ama artık güçlü olanın hayatta kalabileceği ve buna bağlı olarak şöhret ve zafer kazanmış olacağı bir arena haline getirilmiş durumda.

İlerleyişiniz boyunca meydan okumalar, araştırma görevleri, yeni silah tipleri, etkileşime girebileceğiniz yeni karakterler ve keşfedilmeyi bekleyen gizler ile dolu olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Eğer çıkışından önce satın alırsanız, özel bir silah ve kıyafet içerecek Aristocrat paketine erişiminiz de olacak.

Dying Light 2 Bloody Ties İçeriği, Bir Ay Geç Çıkacak

Techland tarafından Twitter üzerinden yapılan duyuru ile çıkışına bir aydan az bir zaman kalmış olan genişletme paketi için fazladan bir ay daha beklemek durumunda kalacağız. Ertelenmenin gerekçesi ise aslında bildiğimiz bir şeyden öteye geçemiyor: Teknik sorunların mümkün olabildiğince giderilebilmesi için daha fazla cilalama yoluna gitmek. Kısacası, daha iyi bir deneyim hedefleniyor.

Bakalım fazladan bir ayın sonucunda gerçekten teknik sorunlardan arınmış bir genişletme paketi gelecek mi karşımıza? Hep birlikte bekleyecek ve göreceğiz.

Exit mobile version