Death Stranding Ceketi 13 Bin Liraya Alıcı Buldu

Havalarda ısınmaya başladı, Death Stranding ceketi için bu kadar harcanmaz.

Alman markası Acronym‘in tasarladığı özel yapım Death Stranding ceketi $1900 fiyat etiketiyle piyasaya sürülmesinden dakikalar sonra kendisine alıcı buldu.


İlginizi Çekebilir: Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (20-26 Nisan 2020)


Oldukça şık gözüken ceket Hideo Kojima ve Acronym kurucusu Errolson Hugh işbirliğiyle üretildi. Bu ortaklığın ortaya çıkmasının en büyük sebeplerinden birisi ise Kojima ve Errolson’ın yakın arkadaş olmaları. Oyunu oynayanlar Errolson Hugh’u hava durumu istasyonunda kargo teslim görevi veren NPC olarak hatırlayabilirler. Ayrıca Metal Gear serisinin efsane sanat yönetmeni Yoji Shinkawa’da ceketin tasarımında görev aldı.

Ceket için oluşturulan internet sayfasında ise oyun içinde bulunan bir olaya gönderme yapmak amacıyla ” Timefall geçirmez.” ibaresi bulunuyor. Ceketin üstünde oyunun içinde bulunan kargo firması BRIDGES’a atıfta bulunan detaylar ve simgeler bulunuyor. Ceketin üzerinde ayrıca Sam Porter Bridges’ın B.B Pod’unu anımsatmak amacıyla konulmuş sarı renkte bir cepte bulunuyor.

Death Stranding ceketi tasarımı

Death Stranding Ceketi 2

Ceketin Gore-Tex teknolojisi kullanılarak yapılan sert yapılı ana tasarımı Acronym’in piyasaya sunduğu ilk ürün olan J1A-GT’den esinlenilerek ortaya çıkarıldı. Bu özel üretim versiyon ise Death Stranding’in anlaşılması zor sanatsal yapısını ortaya çıkarmak için Kojima ile birlikte yapılan işbirliğiyle modifiye edildi. Ürünün açıklamasında ise oyun içinde geçen ” Vücudum hala var olabilir ama ruhum şu an Sahil’de. Ben çoktan öldüm.” cümlesi bulunuyor.

Ceketi şuan almak isterseniz bu mümkün değil. Kojima Productions’ın mağazası bir diğer kargo partisi için ceketi almak isteyenlerden siparişlerini alıyorlar. Eğer Kojima’dan güvence istiyorsanız haber başlığına koyduğumuz resimde Kojima’nın ceketi giydiğini ve ceketin gerçekten var olduğunu görebilirsiniz.

Bu birliktelik Kojima’nın Errolson Hugh’un kurucusu olduğu Acronym ile yaptığı ilk işbirliği değil. Tabi diğer işbirlikleri her ne kadar oyun içinde olsa da. Örnek olarak Sam Porter Bridges’ın Özel Oda’da giydiği yelek Death Stranding’de kullanılması için Errolson Hugh tarafından tasarlandı.

Eğer Death Stranding ceketi almak istiyorsanız ya da cekete daha detaylı bir şekilde göz gezdirmek isterseniz Acronym’in ceket için oluşturduğu sayfaya buradan ulaşabilir ve özel olarak üretilen cekete dair daha ayrıntılı bilgileri alabilirsiniz.


Peki, siz bir oyun ceketine 1.900 dolar ödeme yapar mıydınız? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

Exit mobile version