Daha Fazla Take-Two Oyunu Netflix Servisine Gelebilir

Oyuncular yaşadı!

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition sonrasında, daha fazla Take-Two oyunu Netflix aboneleri ile buluşturulabilir. Üst Yönetici Strauss Zelnick, heyecan verici bir açıklamada bulundu.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft da GTA 6 İçin Heyecanlı


Hiç şüphesiz ki dizi-film servisine eklenen GTA oyunlarının etkisi büyük oldu. Öyle ki, sırf bu oyunlara erişim sağlayabilmek için abone olan kullanıcıların sayısı ile oyun indirme sayılarında da muazzam bir sıçrayış yaşanmıştı. Aralık ayı içerisinde 28 milyonu bulmuştu. Bu elbette Netflix için büyük bir sevinç kaynağı iken, Rockstar Games çatı şirketi Take-Two Interactive cephesinin de dikkatini çekti.

Daha Fazla Take-Two Oyunu Netflix Aboneleri ile Buluşacak Gibi Görünüyor

Yaşanan bu gelişme, iki taraf arasında gerçekleştirilecek olan yeni anlaşmaların da kapısının açılmasına vesile olacakmış gibi görünüyor. Yakın bir zaman önce gerçekleştirilen finansal konferans sırasında konuşan Üst Yönetici Strauss Zelnick, dizi-film şirketi ile yaptıkları anlaşmadan dolayı memnun olduklarını söyledi. Ayrıca “Netflix ile daha fazlasını yapmayı çok isteriz. Kim istemez ki? Tüketiciler orada olmaktan mutlu olduğu ve bu düzenlemelerin ekonomisi mantıklı olduğu sürece.” yorumunda bulunarak, yeni anlaşmalara imza atmayı istediklerini de sözlerine ekledi. Hal böyle olunca, gözler başta GTA: Liberty City Stories ve GTA: Chinatown Wars olmak üzere serinin mobil cihazlara çıkmış olan diğer oyunlara döndü.

Her ne kadar beklentiler arasında GTA 4 ve GTA 5 oyunlarının da adı geçiyor olsa da, bildiğiniz gibi bu oyunların mobil versiyonları bulunmuyor. Haliyle bu tahminlerin hiç de akla yatkın olmadığını söyleyebiliriz.

Bakalım iki taraf arasında imzalanacak anlaşma(lar) ile daha başka hangi oyunlar abonelere sunulacak? Peki siz bu açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz? Take-Two Interactive yayıncılığındaki hangi oyunların Netflix servisine gelmesini istersiniz? Yorum kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version