Cyberpunk 2077 Türkçe Platin Kupa Rehberi!

Platin kupaya giden en hızlı yol Turuncu Levye'den geçiyor.

Cyberpunk 2077 Türkçe Platin Kupa Rehberi

Platin kupa rehberimizin yeni durağı Cyberpunk 2077! Toplam 45 kupaya sahip olan 2077, platin kupa için sizi biraz uğraştıracak bir listeye sahip. Peki kullanıcılar platin kupayı elde etmek için neler yapmalılar? İşte detaylar!

Kupa Zorluk Derecesi: 3/10

Platinlemek İçin Ortalama Süre: 60 – 70 saat

Toplam Kupa Sayısı: 45 (1, 1, 17, 26)

Zorluk Kupaları Etkiliyor mu?: Hayır

Minimum Oynanış: 1


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Türkçe! (İlk 8 Dakika)


Cyberpunk 2077 Türkçe Platin Kupa Rehberi

Adım 1: Hikayeyi bitir! Öncelikle odak noktanız hikaye olmalı. Bunun nedeni, tüm Açık Dünya Aktivitelerinin hikayeyi bitirdikten sonra haritanızda otomatik olarak işaretlenmesi ve birkaç yan hikayenin hikaye ilerlemesinin gölgesinde kalması. Hikayeden sonra tüm yan içeriğe erişebileceksiniz. Elbette, mevcut olduklarında yan görevler üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Hangi ​​yaşam tarzını seçtiğinizin bir önemi yok. Yalnızca farklı açılış ve bazı farklı diyalog seçeneklerine sahipler, ancak hepsi aynı hikaye yolunda sona eriyor. Sonları etkileyen tek hikaye seçimi, Takemura’yı Ana Görev “Ara ve Yok Et” (son görevden önceki görev) olarak kurtarmak. “Ara ve Yok Et” in başlangıcında bir Manuel Kayıt tutun.

Hikayeden sonra, oyun sizi son görevin öncesine atacak, böylece farklı sonlar için son bölümü tekrar ve tekrar oynayabilirsiniz. Oyunu sadece “Ara ve Yok Et” bölümünde kaydetmeniz önemli. Her yaşam yolu ayrıca bazı benzersiz bonus yan görevlere de sahip, ancak bunlar kupalar için önemli değil.

Adım 2: Farklı bir sona gitmek için son görevi tekrar oynamalısınız. Farklı sonlara bağlı toplam 4 gümüş kupa sizleri bekliyor.

Adım 3: Toplanabilirler (Hızlı Seyahat Noktaları, Tarot Kartları, Cyberpsycho Vakaları) Hikayeden sonra henüz edinmediğiniz Koleksiyonluk Öğeleri hızlıca alabilirsiniz.

Adım 4: Çeşitli kupalar, kalan savaş kupaları. Hala herhangi bir savaş kupanız kaldıysa, şimdiden çalışmaya başlayın. Bunları 5. Adımda Yan Aktivitelerle birleştirebilirsiniz. Örneğin, 100 Yakın Dövüş Silahı Öldürmeniz varsa, bir süreliğine sadece Yakın Dövüş Öldürme yapmak isteyeceksiniz. Bu yüzden, kupa listenize hızlıca göz atın ve 5. Adımda bu çeşitli kupaları toplayın.

Adım 5: Kupa ile ilgili Yan Görevler, NCPD Tarayıcısı. Cyberpunk 2077’deki platin kupa için haritayı %100’e yakın tamamlamanız gerekecek. Sadece bazı Yan Görevleri yapmak zorunda değilsiniz. Tüm bunları yaparken, satın almak için kalan araçları açmanız gereken maksimum Street Cred’e (Seviye 50) otomatik olarak ulaşacaksınız.

Adım 6: Tüm Arabaları Satın Al. Diğer satın alımlara fazla harcamadıysanız, artık tüm araçları almak için yeterli paranız var demektir. Ayrıca satın alınacak son arabaların kilidini açmak için Street Cred 50 (Seviye 50) olmanız gerekir.

Kupa çözümleri ve detayları PowerPyx sitesinden alınmıştır. 


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Hileler!


Türkçe Kupa Açıklamaları

Para Hilesi

(Gelecek yamalarla düzeltilebilir. Bu yüzden elinizi çabuk tutmakta yarar var.) Buradan kasacağınız paralar ile oyunda yer alan tüm arabaları satın alabilir ve platin için daha az vakit harcamış olursunuz. Tüm arabaların toplam değeri 1.8$ Bu yöntem ile 90 dakikada 1.8$ kasabilirsiniz.)

Tüm toplanabilir ögelere ve size zaman kazandıracak para hilesine oynatıcılardan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri. Tüm sonlara erişmek için yan görevlerin tamamını (karakter görevleri) bitirmiş olmanız gerekmekte.

Tüm Tarot Kartlarının Lokasyonları:

Tüm Sibersaykoların Lokasyonları: 

Tüm Johnny Silverhand Eşyalarının Lokasyonları:

Tüm Sonlar: 


Peki ya siz Cyberpunk 2077 Türkçe platin kupa rehberi hakkında ne düşünüyorsunuz? Rehberlerimizin devamını görmek ister misiniz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version