Cyberpunk 2077 İnceleme Puanları!

Heyecan dorukta...

Son yedi yılın en merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077 yakında çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun ilk inceleme puanları gelmeye başladı. Peki yapım beklentileri karşılayabildi mi? İşte beklenen inceleme puanları!


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Başlamadan Önce Bilmeniz Gerekenler


Cyberpunk 2077 İnceleme Puanları

CD Projekt Red genel olarak iyi bir iş ortaya çıkarmış ancak oyunda yer alan bug’lar olumsuz eleştirilerin ana odak noktası olmuş durumda. Hemen aşağıdan ilgili inceleme notlarına ulaşabilirsiniz.

Bildiğiniz üzere Cyberpunk 2077 çeşitli becerilerle donatılmış paralı asker V karakterinin çevresinde dönecek. V, mega şirketlerin ve vücut değişikliklerinin norm olduğu bir gelecekte, ki biz buna cyberpunk evreni diyoruz, paralı bir kanun kaçağı. V’nin hikayesi ise güç ve ihtişamla dolu bir megapolis olan Night City üzerinde geçiyor.

Night City öyle bir yer ki, bir yerde çeteler bir yerde ise büyük şirketler var. Hatta o kadar ki çetelerin ve büyük şirketlerin adaleti, yani güya adaletleri, polisten daha baskın. Kısaca söylersek burada adalet madalet yok.

Bu oyunu V olarak oynamak, akıllı ve ambiyans sahibi bir paralı asker olarak oynayacağınız anlamına geliyor. Bu karakterimiz hackler yapabilen, belki facebook da patlatabiliyordur, ve güçlü yakın dövüş özelliklerine bir paralı asker. Tabii Cyberpunk 2077 dünyasında hiçbir şey bedava değil. Ne kadar ekmek, o kadar köfte!

V riskli görevleri alarak daha çok para kazanmak istiyor. Bu paralar ne işe mi yarayacak? Her zaman daha iyi sibernetik geliştirmeler, daha iyi silahlar ve daha çirkin giysiler var! V’nin arka planını belirlemek için üç Yaşam Yolu arasından bir seçim yapmamız gerekiyor. Bu seçim, oyuna başlamanızı ve Night City ve Badlands sakinleri ile olan etkileşimlerinizi ve diyalog seçeneklerinizi belirleyecek.

Peki siz oyun için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version