Cyberpunk 2077 İlişkiler! Kimlerle İlişki Yaşayabilirsiniz?

Bakalım kimlerle romantizm yapabiliyoruz...

Cyberpunk 2077’de pek çok romantizm seçeneği var, ancak yakından ilgilenmezseniz birçok altın fırsatı elden kaçırmanız muhtemel. Night City, güzelliklerle dolu bir şehir, bunlara yaşayabileceğiniz ilişkiler de dahil. Tuhaf birinci şahıs ara sahneleri olmadan romantizm yaşamak istiyorsanız, Cyberpunk 2077 çıplaklığını her zaman menüde yer alan ayarlardan açabilir veya kapatabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 İlişkiler

Cyberpunk 2077, oyunculara Witcher 3 tarzı uzun vadeli ilişki seçenekleri sunuyor. Etkileşimleriniz sadece heteroseksüel ilişkileri de kapsamıyor elbette. Eşcinsel ilişkilerle sex hayatınızı farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Tamamen özgürsünüz sevgili Turuncu Levye takipçileri. Rehberimize başlamadan önce ufak bir uyarıda bulunalım. Bu romantizmlerin bir kısmı Cyberpunk’taki bazı görev zincirlerini mahvedecek, bu yüzden dikkatli olun.

Meredith Stout

Cyberpunk 2077

Meredith Stout ile ilişkiye girmek kolay bir iş değil, ancak acımasız Corpo’yu lehinize çevirmek için atabileceğiniz bazı adımlar var. Meredith, The Pickup görevi sırasında Maelstrom çetesiyle başa çıkmak için yardımınıza ihtiyaç duyuyor. Maelstrom ile ilgilenmeden önce Meredith ile konuşursanız, size kredi çipini verecektir.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Türkçe Platin Kupa Rehberi!


Disasterpiece görevinin ardından, Meredith size “Militech umduğum gibi oynadı” diyerek, onunla tekrar çalışma seçeneğini açacak. Mürekkebini görmek istediğinizi söylerseniz sizi No-Tell Motel’e davet edecektir. Otele gitmenizle… işi pişirebilirsiniz.

Panam Palmer

Göçebe paralı asker Panam Palmer, eğer çaba gösterirseniz, erkek V için dize gelebilir. İkinci Perde sırasında Johnny, Afterlife kulübüne gitmenizi önerecek. Kulübün sahibi Rogue sizi Panam ile temasa geçirecek. Bu, Panam ile bir dizi görevde yakın çalışma fırsatına sahip olacağınız bir Göçebe görev serisinin kilidini açacaktır.

Panam’ın önce Hellman ile uğraşmak yerine Nash’in peşinden gitmesine yardım etmeyi kabul edin, ardından Savaş Sırasında Yaşam görevinden sonra sorunlarıyla ilgilenerek ona geri mesaj gönderin. Bir süre geçtikten sonra Panam’ın Saul’u kurtarmaya yardım etme isteğini kabul edin. Saul’u bulup Wraith’lerden kaçtıktan sonra, sonunda bir sohbette Panam’ın yanında olma şansına sahip olacaksınız.

Saul yatağa gittiğinde, Panam kanepede sizinle sohbet etmeye başlayacak, ancak henüz hiçbir şeyi başlatmayın – aklınızdan geçenleri sorduğunda ortadaki seçeneği (“siz karar verin”) seçin. İkinci Perde ana görevlerini tamamladıktan sonra, Panam yardım istemek için sizi tekrar arayacak. Bu görevleri takiben, Panam’ın kulenin tepesinde size sorular soracağı bir tren istasyonuna gideceksiniz.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Hileleri!


Bu noktada, Panam sizi fırçalamadan ilerleyebilmelisiniz. Sonrasında beklediğin an gelmiş olacak ve Panam sizindir. Öpüşme seçeneğini seçmeniz dahilinde güzel bir ilişki sizleri bekliyor olacak. Aman dikkat! Panam biraz serttir… Eh malum, göçebe hayat insanı biraz sertleştiriyor.

Judy Alvarez

Braindance uzmanı Judy Alvarez ile aşk yaşamak için kadın V olmanız gerekecek. İkinci Perde sırasında, Evelyn Parker’ı bulmak için Otomatik Aşk görevini alacaksınız. Judy, Evelyn’e yakın olduğundan, fırsat çıktığında telefon ederek onu iletişimden koparmamak önemlidir.

Otomatik Aşk’tan sonraki birkaç görevde Judy ile iletişime geçme fırsatınız olacak, bunlar arasında The Space In Between, Disasterpiece ve Double Life da var. Onu her zaman bilgilendirin, ancak onu kızdırmamaya dikkat edin.

İşlerin yoğunlaşmaya başladığı yer burası! Buradaki seçeneklerden herhangi birini bozarsanız, Judy’yi romantizm kurma şansınız sona erer. Balık görevi sırasında, Maiko’ya yardım etmeyi veya en azından onun ödemesini geri çevirmeyi reddetmelisiniz. Bir karar vermeye zorlanmadan önce Judy’ye durum hakkında ne düşündüğünü sorma fırsatı doğar, ona önceden danıştığınızdan emin olun.

Piramit Şarkısı görevinin sonunda romantizm kurma şansınız olacak. Judy’nin davetini kabul edin ve ardından geceyi birlikte geçirmeyi teklif edin. Bununla birlikte, geceyi sadece Judy ile geçirmek zorunda değilsiniz, çünkü onunla uzun vadeli bir ilişki başlatma seçeneğiniz var. Bunun peşinden gitmek istiyorsanız, banyoda Judy’yi öpmeyi ve sabah dışarıdaki iskelede onunla konuşmayı unutmayın.


İlginizi Çekebilir: Tüm CD Projekt RED Oyunları ve Puanları


Dün gece nasıl hissettiğinizi sorduğunda, ona “harika bir şeyin başlangıcı” diyerek cevap verin.

Kerry Eurodyne

Samurai’nin baş gitaristi Kerry Eurodyne ile ilişkiye girmek için erkek V olmanız gerekir. Boat Drinks görevinden önce Kerry ile flört etme ve öpme fırsatınız var, ancak onunla romantizm kurmak için bu seçenekler pek gerekli değil. Tekne İçecekleri görevi sırasında Kerry, yatın içine girmek için yardımınızı isteyecek ve size onu öpme seçeneği sunacaktır. Bu sahneden sonra, Kerry ile sahilde olacaksınız. Bu noktadan sonra Kerry’ye söylemen gereken tek şey, onunla bir ilişki içinde olmak istediğinizdir.

River Ward

Eski NCPD subayı River Ward ile romantizm yaşamak istiyorsanız, bu seçenek sadece kadın V için geçerli olacaktır.

I Fought The Law görevi sırasında River ile karşılaştığınızda, The Hunt adlı yeni bir görev romantizm fırsatını açacaktır. Nehiri sallamanın anahtarı, bu görevde en iyi sonucu elde etmektir, bu Randy’yi canlı bulmanızı sağlamak anlamına gelir. Beyinleri izledikten sonra yanlış bir tahminde bulunursanız, bu hem River hem de Randy’nin ölmesine neden olabilir.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Türkçe! (İlk 8 Dakika)


Randy’yi kurtardıktan sonra, ya River’ı intikamın en iyi seçenek olmadığına ikna etmeniz ya da peşine düşmesine yardım etmeniz gerekecek. Sıradaki görev, “Nehrin İzinde”, bir su kulesinin tepesinde yapılan konuşmayla biten basit bir görev. Sadece seçenek verildiğinde River’ı öpün ve ona “Senin yanında kendimi iyi hissediyorum” diyerek işleri daha da ileriye taşıyın.


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version