Cyberpunk 2077 Hileleri!

Para, silah, siber yazılım ve daha fazlası...

Cyberpunk 2077 Hileleri

Cyberpunk 2077 hileleri, konsol üzerinden komutlar girerek kendinize istediğiniz kadar para, silah, siber yazılım, kıyafetler ve sarf malzemeler aktarmanızı sağlar. Cyberpunk 2077 hilelerine dalmadan ve kullanmaya başlamadan önce, EULA’nın kullanıcılara hileleri kullanmamaları, yapmamaları veya yaymamaları talimatını verdiğini unutmayın.

Cyberpunk 2077 Hileleri

Bunu görmezden gelmeyi kabul ediyorsanız önce oyun dosyalarınızı yedeklemenizi tavsiye ederim. Söz konusu hile kodları gelecek yamaları bozabilir. Bu yüzden tüm sorumluluk kullanıcılara aittir. Bu modu kullanmak için oyununuzun pencereli modda çalışıyor olması gerekir.

Mod dosyalarını yüklendiğiniz zaman, konsolu etkinleştirmek için sadece `veya ~ tuşuna dokunun ve kapatmak için aynısını yapın. Söz konusu mod uygulamasını buradan indirebilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077’nin Sorunlu Çıkışı CD Projekt’e Ne Kadar Kaybettirdi?


PC Para Hilesi

player.inventory.addItem(Items.money,1000) – Hesabınıza 1000$ ekler. Daha fazlası için miktarı değiştirin.

Silah Hileleri

player.inventory.silahınadı – Örneğin, Johnny Silverhand’ın silahını eklemek için şunu girmeniz gerekir: player.inventory.addItem(Items.Preset_Silverhand_3516) Efsanevi veya ikonik silahlar üretmenin, mevcut seviyenize bağlı olarak size amaçlanandan daha zayıf bir eşya verebileceğini unutmayın. Görev öğeleri olan silahlar, envanterinizden kaldırılamayabilir.

Standart Silahlar:

Özel Silahlar:

Cyberware Hileleri

Kıyafet Hileleri

Peki ya konsol oyunculara hilelerden nasıl yararlanabilir? Henüz konsol için herhangi bir hile bulunmuyor ancak aşağıda yer alan videoyu izleyerek her dakikada 20.000$ kazanabilirsiniz oyunda. Bu açığın gelecek yamalarla ortadan kaldırılması muhtemel. Bu yüzden elinizi çabuk tutmanız yararınıza olacaktır.


Peki ya siz Cyberpunk 2077 hileleri yazımız hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version