Counter-Strike 2 Çıkış Tarihi Ortaya Çıkmış Olabilir

Buluşmaya son bir hafta mı?

Counter-Strike 2 Çıkış Tarihi Ortaya Çıkmış Olabilir

Uzun zamandır öğrenmeyi beklediğimiz Counter-Strike 2 çıkış tarihi ile ilgili önemli bir gelişme yaşanmış olabilir. Doğrudan Valve tarafından yapılan paylaşım, oyuncuları heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Like A Dragon: Infinite Wealth Çıkış Tarihi Açıklandı


Mart ayındaki duyurusu ile heyecanlandıran Counter-Strike 2, bildiğiniz gibi şu anda sınırlı test aşamasında oyuncular ile buluştu. Belirli kriterlerin karşılanması durumunda CS:GO ana menüsündeki bağlantı ile katılımda bulunabileceğiniz oyun, esasında bir geliştirilmiş versiyon oluyor. Yakın bir zaman önce ise Counter-Stike 2 çıkış tarihi ile bağlantılı olduğu düşünülen bir gelişme yaşandı.

Hatırlayacağınız üzere Temmuz ayı içerisinde de buna yönelik bir gelişmeyi sizinle paylaşmıştık. Overpass isimli haritadaki tüm saatlerin aynı olmasından yola çıkılarak, Ağustos ayı içerisinde çıkacağı tahmin edilmişti. Ne var ki bu tahmin sonradan boş çıkmıştı. Zaten aksi olsa, şu anda yeni oyunu oynuyor olurduk değil mi?

Counter-Strike 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu Mu?

Valve, CS2 X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Counter-Strike 2 oyununun 27 Eylül 2023 Çarşamba günü çıkacağı yönünde bir beklentinin oluşmasına yol açtı. Öyle ki, bahsi geçen paylaşımda “Önümüzdeki Çarşamba ne yapıyorsunuz?” diye soruldu.

Bu soru, elbette yeni oyunun belirtilen tarihte çıkacağını düşündürtüyor. Ancak çıkmaması gibi bir ihtimalin söz konusu olduğunu da unutmamak lazım. Yani tümüyle bir beklentiye girmemek çok daha sağlıklı olacaktır. Ne kadar doğru çıkacağını da önümüzdeki hafta göreceğiz.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Counter-Strike 2, CS-GO için bir nevi geliştirme niteliği taşıyacak. Haritalar, tick değeri, iade özelliği, revizyondan geçirilmiş hazır set, ızgara menü sistemi ve sis efektinin yeniden düzenlenmesi dahil pek çok değişiklik ile oyuncuların karşısına çıkacak.

Exit mobile version