Çok Oyunculu The Last of Us 2023 Yılında Çıkacakmış

Çok oyunculu oyundan yeni haberler var...

Çok Oyunculu The Last of Us 2023 Yılında Çıkacakmış

Merakla beklediğimiz çok oyunculu The Last of Us 2023 yılında bizlerle olabilir. Henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen, ortaya atılan iddia bu yönde. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Star Wars Eclipse The Last of Us Benzeri Bir Oynanışa Sahip Olacak!


Bildiğiniz gibi çok oyunculu The Last of Us ile ilgili olarak uzun zamandır söylenti olarak üzerinde konuşuluyordu. Devam oyununun çıkışı öncesinde bağımsız olarak yayınlanmasına karar verilmişti. Şu an için ne Naughty Dog ne de Sony Interactive Entertainment cephesinden resmi yeni bir detay verilmemiş olsa da, hatırlayacağınız üzere geçmişte birtakım sızıntılar ile karşılaşmıştık.

Veri madencisi olan Speclizer tarafından Youtube üzerinden yayınlanmış olan videolar ile bahsi geçen oyunun Battle Royale yapısında planlandığı iddia edilmişti. Hatta oynanış sırasında kullanacağımız ve dinleme modunun yerine geçecek olan bir cihaz, tasma ve farklı seviyelerde kasklardan, zırhlardan ve sırt çantalarından da bahsedilmişti.

Çok Oyunculu The Last of Us 2023 Yılında Çıkacak Mı?

Henüz merak edilen detaylar hakkında resmi bir bilgiye sahip olamamış olsak da, sızıntılar yaşanmaya da devam ediliyor. Bu defa karşımıza Oops Leaks çıktı. Twitter üzerinden yapılan paylaşıma bakılırsa, tamamıyla sil baştan alınmış. Çevrimiçi oyunda tek oyunculu benzeri bir deneyim sunacak ve ücretsiz olarak yayınlanacakmış. İlk olarak PlayStation 5 kullanıcıları ile buluştuktan sonra, PC kullanıcılarının da beğenisine sunulacakmış.

Escape from Tarkov ve Tom Clancy’s The Division karışımı bir yapıda olacağı söylenen oyunun, Topluluklar modundan esinlenilme ek modlarının olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Oops Leaks, çok oyunculu The Last of Us oyununun planlanmış olan on PlayStation canlı servis oyunundan ilki olacağını söylüyor. Bu yıl içerisinde duyurulacak olup, 2023 yılının başlarında piyasada olacakmış.

Son olarak aynı kullanıcı, son Twitter gönderisinde The Last of Us Part III oyununa da değinmiş. Bildiğiniz gibi Neil Druckmann tarafından 2021 yılının Nisan ayında yapılan bir açıklama ile devam oyununun hikaye taslağının Ortak Yazar Halley Gross ile yazılmakta olduğu belirtilmişti. The Last of Us Part II sonrasında yaşananları ve Abby ile Ellie karakterlerini nelerin beklediğini ve nasıl bir yol izlediklerini görme fırsatımız olacak.

Oops Leaks tarafından belirtilene göre, senaryonun ana hatları hazırmış. Ne var ki Naughty Dog, önceliği çok oyunculu The Last of Us ve fantezi ortamında geçecek olup da tam anlamıyla geliştirilme aşamasında olan oyuna vermiş. Ancak The Last of Us Part III oyununun stüdyonun genişlemesi sebebiyle beklenenden hızlı başlayabileceği söyleniyor.

Exit mobile version