Çok Oyunculu Assassin’s Creed Oyunu Geliyor

Assassin’s Creed Infinity'ye dahil olacakmış...

Ubisoft tarafından yapılan duyuru ile bağımsız bir çok oyunculu Assassin’s Creed geliyor. Şimdilik hakkında pek bir bilgi olmasa da, birtakım şeyler söylenmedi değil. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage, Cin İçerecekmiş


Eylül ayında gerçekleştirilen Ubisoft Forward sırasında, Mirage, Codename Red, Codename Hexe ve Codename Jade olmak üzere birçok yeni Assassin’s Creed oyunu duyurulmuştu. Bunların yanı sıra, uzun zamandır adı geçen ama tam olarak gündeme getirilmemiş olan bir de Assassin’s Creed Infinity de karşımıza çıkmıştı.

Ubisoft tarafından belirtilene göre Infinity, yeni bir oyundan ziyade, farklı deneyimleri ve oyuncuları bir araya getirecek olan bir genel merkez görevi görecek. Ubisoft Forward sırasında duyurulan oyunlar da bu merkezin birer parçası olacak.

d5vRfTnaHRMkWDaBgrFrCH-1200-80

Çok Oyunculu Assassin’s Creed Oyunu Duyuruldu

Son gerçekleştirilen kazanımlar raporunda, Project Invictus adıyla yeni bir bağımsız çok oyunculu oyun duyuruldu. Şu an için hakkında pek fazla bir şey söylenmemiş olsa da, Assassin’s Creed Infinity’nin bir parçası olacakmış. Bununla birlikte, geliştirici ekibin içinde For Honor emektarları da yer alıyormuş.

Hatırlayacağınız üzere çok oyunculu mod desteği, Assassin’s Creed: Brotherhood ile seriye dahil edildikten sonra, Assassin’s Creed: Revelations, Assassin’s Creed 3 ve Assassin’s Creed IV: Black Flag oyunlarında da karşımıza çıkmıştı. Birden fazla bileşenden oluşan ve merkezi olarak hem peşinizdekilerden kurtulmaya hem de size gösterilen hedefi ortadan kaldırmaya çalışıyordunuz.

Assassin’s Creed Unity ile kooperatif çalışma şeklinde bir işleyişe geçiş yapıldıktan sonra, Assassin’s Creed Origins ile başlayan son üçleme ile bütünüyle tek oyunculu deneyime odaklanılmıştı. Görünüşe Ubisoft, zaman içerisinde çok oyunculu bir oyunu seriye kazandırmaya karar vermiş. Bakalım sonucu nasıl olacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version