Cities: Skylines – Remastered PS5 ve Xbox Series’e Geliyor

Mevcut nesil konsollara bir dizi yenilik ile geliyor...

Cities Skylines - Remastered PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

Yenilenmiş Cities: Skylines sürümü Cities: Skylines – Remastered, önümüzdeki hafta içerisinde PlayStation 5 ve Xbox Series için de satışa sunulacak. Halihazırda sahip olanların ücretsiz güncelleme ile yükseltme yapabilecekleri sürüm ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil: Death Island Animasyon Filmi Duyuruldu


Colossal Order tarafından geliştirilmiş olan Cities: Skylines, Paradox Interactive yayıncılığında 2015 yılının Mart ayında PC için satışa sunulmuştu. Sonraki yıllarda ise Xbox One, PlayStation 4, Switch ve son olarak Mayıs ayında Stadia kullanıcıları ile buluşmuş olan oyun, modern bir açık dünya şehir kurma simülasyonu ve gerçekçi bir şehir kurabilmek için yeni oynanış elementleri barındırıyor. Yollar ve yapılar inşa ederek şehrinizi büyütürken, ulaşımın kolay sağlanabilmek ve trafiği rahatlatabilmek için toplu taşıma araçları eklemeniz mümkün ama aynı zamanda şehrinizde yaşayan insanların da ihtiyaçlarına da kulak vermeniz gerekiyor. Mesela iş hayatına atılabilmeleri için eğitim görmelerini sağlamanız ve park gibi sosyalleşebilecekleri alanlar oluşturarak, daha fazla mutlu yaşam sürmelerine olanak tanıyabiliyorsunuz.

Aradan geçen sekiz senelik zaman zarfında yayınlanan indirilebilir içerikler ve eklenti paketi ile devasa bir içerik havuzuna kavuşmuş olan Cities: Skylines için son olarak Aralık ayında Content Creator Pack: Map Pack 2 yayınlanmıştı. Bugün yapılan duyuru ile Cities: Skylines – Remastered sürümü ile PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcılarının da beğenisine sunulacak.

Cities: Skylines – Remastered Ne Zaman Çıkıyor?

Yenilenmiş sürüm, 15 Şubat 2023 Çarşamba günü çıkacak. Ana oyunun ve indirilebilir içeriğinin PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahip olan kullanıcılar, platform tercihlerine göre PlayStation 5 veya Xbox Series versiyonuna – Airports genişlemesi dahil – ücretsiz bir güncelleme ile yükseltebilecekler. İndirilebilir içeriklerin yenilenmiş versiyonları ise önümüzdeki aylarda yayınlanacak.

Mevcut nesil konsollar için toplamda yirmi beş inşa edilebilir döşemeler ile daha büyük şehirler yaratmak ve yapılarınızı istediğiniz yere konumlandırmak gibi yenilikler ile gelecek olan Cities: Skylines – Remastered, iyileştirilmiş grafiksel performans, hızlı seçim aracı, kullanıcı deneyimi iyileştirmeleri, günün zamanını, yağmuru, sisi ve çevresel renklendirmeyi ayarlayabileceğiniz çevresel kontrol paneli ve harita düzenleyicisi gibi yenilikler de sunacak.

Exit mobile version