CD Projekt Davalık Oldu!

Rosen Law yatırımcıların davaya katılmasını istiyor.

CD Projekt Red davalık oldu. Bloomberg’in haberine göre Rosen Law adlı bir firma, şirkete karşı toplu dava açtığını duyurdu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077’nin Sorunlu Çıkışı CD Projekt’e Ne Kadar Kaybettirdi?


CD Projekt Cyberpunk 2077 Yüzünden Davalık Oldu

Rosen Law adlı bir firma, CD Projekt Red’e karşı toplu dava açtığını duyurdu. Stüdyo yönetiminin, oyunun yayınlanmadan önceki durumu konusunda yatırımcıları yanlış yönlendirdiğini ve Cyberpunk 2077’nin PS4 ve Xbox One’da “muazzam sayıda hata” nedeniyle “neredeyse oynanamaz” olduğunu gizlemesi söz konusu dava dosyasında yer almakta.

Sınıf eylem davası, Cyberpunk 2077 nedeniyle CDR için birçok olası yasal savaş olabilecek ilk davayı kapsıyor. Geçtiğimiz hafta sonu The New York Times, şirketin ana üssü olan Polonya’daki yatırımcıların da yasal işlem yapmayı düşündüklerini bildirmişti. Sony yakın zamanda oyunu PlayStation Store’dan çekerken, Microsoft ise iade politikasını genişletti.

CD Projekt Red, oyunu perakende olarak satın alan ve kopyalarını iade edemeyenlere de geri ödeme sözü verdi. CD Projekt Red Cyberpunk 2077’nin tahmini 13 milyon kopya sattığını geçtiğimiz gün resmi olarak duyurdu. Son olarak CD Projekt Red, Noel öncesinde başka bir Cyberpunk 2077 yamasını tüm kullanıcılara sundu. Yama oyunun konsollarda daha az çökmesine neden olacak.

Güncelleme notlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Stüdyo, bir sonraki düzeltmenin ne zaman yayınlanacağı bilgisini paylaşmadı, ancak geliştiricinin oyunun son nesil konsollardaki acil sorunların çoğunu çözeceğine söz verdiği 2021’in başlarında planlanan iki büyük yama var. Ocak ve Şubat aylarında gelecek olan bu yama ile tüm sorunların ortadan kaldırılması planlanıyor. Cyberpunk 2077 inceleme yazımızı henüz okumadıysanız aşağıda yer alan bağlantı üzerinden içeriğimize ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 İnceleme


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version