Bloober Team Silent Hill 2 Remake Hakkında Bildiri Yayınladı

Çıkar ağzından şu baklayı artık Konami!

Bloober Team Silent Hill 2 Remake Hakkında Bildiri Yayınladı

Bloober Team Silent Hill 2 Remake hakkında genel bir bilgilendirme yaptığı yeni bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım elbette yüreklere su serpememiş olsa da, en azından sessizlik bozulmuş oldu diyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: Konami Müjdeyi Verdi: Yeni Silent Hill Remake Oyunları Gelecek


Silent Hill 2 Remake duyurulalı bir seneden fazla bir zaman geçmiş olsa da, ne Konami ne de Bloober Team merakla beklenen yeniden yapım hakkında yeni ekran görüntüleri dahi yayınlamış değiller. Geliştirilmenin hangi aşamasında olunduğunu fazlası ile merak ediyor ve beklenen haberlerin artık gelmesini umut ediyoruz. Yakın bir zaman önce de konu hakkında SodaRMT isimli kullanıcı tarafından X üzerinden yöneltilen bir soruya cevap veren geliştirici stüdyo, güncel bilgilerin paylaşılmasının Konami firmasının sorumluluğunda olduğunu ve bu soruları kendilerine sormaları gerektiğini söyleyerek topu Japon oyun devine atmıştı. Şimdi de Bloober Team X hesabı üzerinden Silent Hill 2 Remake ile ilgili olarak bir bildiri yayınladı ve genel durum hakkında bilgilendirme yaptı.

Bloober Team Silent Hill 2 Remake Hakkında Ne Dedi?

“Bloober Team olarak, Konami’nin Silent Hill markası için planlarının bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.

Ortağımızla birlikte, Silent Hill 2 yeniden yapımının en yüksek kaliteye ulaşmasını sağlamak için özenli bir şekilde çalışıyoruz.

Geliştirici ekibimiz adına, üretimin pürüzsüz ve programımıza uygun olarak aşama kaydettiğini açıklığa kavuşturmayı istiyoruz. Dünya genelindeki pek çok oyuncunun oyun hakkındaki haberleri hevesle beklediğini biliyor ve bağlılığınıza değer veriyoruz.

Ancak, içtenlikle birazcık daha sabretmenizi istiyoruz. Oyunun yayıncısı olarak Konami daha fazla bilgi paylaştığında, beklenene değeceğinden şüphemiz yok.

Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz!”

Geride bıraktığımız zaman zarfında, PC ve PlayStation 5 için geliştirilen oyunun çıkış tarihi hakkında birtakım iddialar ve sızıntılar ile karşılaşmıştık. Bunlardan ilki 29 Eylül 2023 tarihine işaret etmiş iken, son zamanlarda duyduğumuz ise 2024 yılının ilk çeyreğinde Silent Hill 2 Remake ile buluşacağımızı ortaya koymuştu. Henüz Konami resmi bir açıklama yapmadığı için belirsizlik devam ediyor, ama bir ihtimal 8 Aralık 2023 Perşembe günü gerçekleşecek olan The Game Awards 2023 şovu sırasında beklediğimiz duyuru ile karşılaşabiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Silent Hill 2 Konusu

Eşi Mary’yi ölümcül bir hastalıktan kaybeden James, üç yıl sonra ondan bir mektup alıyor. Mektupta, Silent Hill kasabasındaki özel yerlerinde beklediği yazılıdır. Bu olanlara bir anlam veremeyen James, soluğu kasabada alıyor ve o meşhur sis tabakasının altında yatan sırları araştırmaya başlıyor.

Exit mobile version