Battlefield 2042 Çevrim Dışı Oynanamayacak!

Kısa bir süre önce resmi olarak tanıtılan Battlefield 2042, oyuncuların heyecanla beklediği oyunların arasında yer alıyor. Electronic Arts tarafından yapılan yeni açıklamalara göre Battlefield 2042 çevrim dışı olarak oynama seçeneği sunmayacak.


Benzer İçerik: Battlefield 2042 Hakkında Merak Edilenler!


Battlefield 2042 Çevrim Dışı Seçeneği Sunmayacak!

Electronic Arts tarafından yapılan açıklamada “Battlefield 2042 yalnızca çok oyunculu deneyime odaklanacak. Eğer kendi başınıza pratik yapmak isterseniz, solo modda yapay zekaya karşı savaşabilirsiniz ancak sadece çevrim içi iken.” ifadelerine yer verildi.

Yani serinin heyecanla beklenen yeni oyununu oynamak için, her bir dakika aktif internet bağlantısına ihtiyaç duyacaksınız. Aslında temel pratiklerin çevrim içi bağlantıya ihtiyaç duymadan yapılabilmesini de isterdik ancak şirket bu durumu pek de önemsememiş gibi gözüküyor.

Battlefield 2042 Sistem Gereksinimleri

Battlefield 2042 Hakkında

Battlefield 2042, serinin ikonik topyekün savaşının geri döndüğünün habercisi olan birinci şahıs nişancı oyunudur. Yakın gelecekte düzeni bozulan bir dünyada, manganızın ve yüksek teknolojili cephaneliğinizin yardımıyla dinamik olarak değişen savaş alanlarına uyum sağlayın ve zorlukların üstesinden gelin.

128 oyuncu desteği sunan Battlefield 2042, dünyadaki geniş savaş alanlarına eşi benzeri görülmemiş bir ölçek getiriyor. Oyuncular, Conquest ve Breakthrough gibi güncellenmiş çok oyunculu modlardan yepyeni Hazard Zone’a kadar birçok büyük deneyim yaşayacak.

Battlefield 2042 Fiyatı Ne Kadar?

Gold Edition ile birlikte elde edilen avantajlar şu şekilde:

Ultimate Edition ile birlikte elde edilen avantajlar şu şekilde:

Exit mobile version