Avatar: Frontiers of Pandora Season Pass İçerikleri Tanıtıldı

İki yeni hikaye genişlemesi bizi bekliyor...

Avatar Frontiers of Pandora Season Pass İçerikleri Tanıtıldı

Avatar: Frontiers of Pandora için geliştirilme süreci geçtiğimiz günlerde tamamlanmış ve altın statüsüne ulaşılmıştı. Bu haberin ardından hız kesmeyen Ubisoft, Avatar: Frontiers of Pandora Season Pass içerikleri için tanıtımda bulundu.


İlginizi Çekebilir: Avatar: Frontiers of Pandora Sistem Gereksinimleri


Season Pass, oyunun hem Gold hem de Ultimate sürümleri ile gelecek iken, içeriğinde ise iki adet indirilebilir içerik, ekstra görev ve ek hediye içerik bulunacak.  Bunların bağımsız olarak satılacağını biliyor iken, aynı durum Season Pass için de geçerli olması bekleniyor. Yayınlanan yeni fragmanda ise Avatar: Frontiers of Pandora Season Pass içerikleri hakkında daha fazla detay sunuluyor.

Avatar: Frontiers of Pandora Season Pass İçerikleri Fragmanı

Bahsi geçen iki indirilebilir içerikten ilki olan The Sky Breaker, 2024 yılının yaz mevsiminde yayınlanacak. Hikayeye göre Na’vi klanının festival düzenlediği sırada saldırı RDA güçlerine karşı klanımızı savunmaya çalışacağız. Göçebe Zeswa klanına odaklanılacak iken, Upper Plains of Pandora tarafındaki yeni bölgeleri de keşfetme imkanı bulacağız. Ayrıca klanların büyük buluşması da söz konusu olacak olup, eski dostlarımız ile yeniden bir araya gelebileceğiz.

Secrets of the Spires adındaki ikinci indirilebilir içerik ise bizi Western Frontier’daki yeni bir bölgeye götürecek. RDA güçlerinin maden işletmeciliği sorunlara yol açacak iken, bu defa bizi Banshee ile gireceğimiz hava savaşları bekleyecek.

Avatar: Frontiers of Pandora Konusu

Avatar evreninde geçecek ama bağımsız bir hikaye anlatacak olan Avatar: Frontiers of Pandora, bizi insanlar tarafından çocukken kaçırılmış olan dişi bir Na’vi karakterinin rolüne büründürecek. Karakterimiz on beş yıl sonra uyanacak ve kendi türündekiler ve kültürü ile yeniden buluşmak ve diyarını istilacılardan kurtarmak durumunda olacak.

Exit mobile version