Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids Yarın Çıkıyor!

Eivor’un yeni macerası yarın geliyor.

Wrath of the Druids Yarın Çıkıyor

Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla’nın ilk büyük genişletmesi olan Wrath of the Druids’in yarın oyunun çıktığı tüm platformlarda yayınlanacağını duyurdu. Wrath of the Druids yarın çıkıyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids DLC İnceleme


Eivor’un yeni macerası, oyunculardan büyüleyici ve güzel İrlanda’ya yolculuğa çıkarak eski bir druid kültü olan Danu’nun Çocuklarının gizemlerini çözmelerini isteyecek. Oyuncular, İrlanda mitlerini ve halk bilimini yakından inceleyip İrlanda krallarının ülkeyi birleştirmesine yardım ederken perili ormanlar ve göz kamaştırıcı alanlarda mücadele edecekler.

Hikâye, Eivor’un uzun süredir kayıp olan kuzeni Barid tarafından İrlanda’ya çağrılmasıyla başlar. Tehlikeli bir yolculuğa çıkmak ve savaşan fraksiyonları birleştirmek için İrlanda’nın Yüksek Kralı Flann Sinna tarafından hızla görevlendirilirler. İlgi çekici ama tehlikeli olan Keltik İrlanda, üç vilayet ve Dublin şehri dahil olmak üzere keşfedilecek yepyeni bir bölgedir.

Wrath of the Druids Yarın Çıkıyor

Genişletmede ayrıca Devler Kaldırımı, Tara Tepesi, Black Pig’s Hendeği, Ben Bulben ve daha fazlası gibi ünlü tarihi simgeler de yer almakta. Ubisoft Bordeaux tarafından geliştirilen Wrath of the Druids, Assassin’s Creed Valhalla’ya yeni özellikler ve içerikler getiriyor:

Genişletmeyi oynamak, ana oyunun hikâyesini tamamlamış olmayı gerektirmez. Wrath of the Druids, oyuncular İngiltere’ye vardıklarında ve ilk hikâye bölümlerinden birini tamamladıktan sonra erişilebilir olacak. Wrath of the Druids’i oynamak için zorunlu bir güç seviyesi de yok. Assassin’s Creed Valhalla; Xbox Series X|S, Xbox One konsolları, PlayStation 5, PlayStation 4, Windows PC için Epic Games Store ve Ubisoft Store’un yanı sıra Stadia ve Amazon Luna için bu yılın başlarında satışa sunuldu.

Wrath of the Druids inceleme yazımıza yukarıda yer alan bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Exit mobile version