Assassin’s Creed: Valhalla İlk Oynanış Videosu!

Oynanış görebilene aşk olsun.

Assassin's Creed: Valhalla

Ubisoft, Inside Xbox etkinliği kapsamında Assassin’s Creed: Valhalla‘nın ilk oynanış videosunu paylaştı. Peki yeni oyun bizlere neler sunuyor? İşte tüm detaylarıyla Assassin’s Creed: Valhalla!


İlginizi Çekebilir: AC: Valhalla Hakkında Merak Edilen Her Şey!


Assassin’s Creed: Valhalla Oynanış Videosu

Ubisoft, Inside Xbox etkinliği kapsamında Assassin’s Creed: Valhalla’nın ilk oynanış videosunu paylaştı. Ubisoft Montreal ve dünyanın dört bir yanından diğer 14 ortak stüdyo ile birlikte geliştirilen yeni oyun, Viking temasını ele alıyor. Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya ve Büyük Britanya’yı kapsayan büyük bir harita bizlerin beğenisine sunulacak.

Ana karakterimiz Eivor, Thor benzeri sakalı, kürk astarlı zırhı ve Viking tanrısı Odin’i temsilen kuzgunu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Büyüleyici bir Viking deneyimi sunan oyun, oyuncuları İngiltere’nin acımasız Karanlık Çağlarına bırakarak onlara hem güzel hem dinamik bir açık dünya sunuyor. Oyuncular serinin bu son oyununda; baskınlar, yerleşim yerlerini genişletme, güçlerini pekiştirme ve etkilerini yayma gibi yeni özelliklerden yararlanabilirler.

MS dokuzuncu yüzyılda sonsuz savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç’ten sürülen oyuncular, Eivor’un Norsemen klanını buzlu Kuzey Denizi boyunca İngiltere’nin bölünmüş krallıklarının zengin topraklarına götürecekler.

Oyuncular, klanları için yeni bir gelecek planlamalı ve Viking savaşçılarının acımasız dövüş tarzını, her zamankinden daha fazla düşman çeşitliliğine karşı çift silah kullanma yeteneğini içeren yenilenmiş bir savaş sistemiyle yeniden yaşamalı. Kaynakları güvence altına almak için, oyuncular çok ihtiyaç duydukları ganimetler ve kaynaklar toplamak adına viking gemilerini kullanarak belli yerlere baskınlar yapabilirler.

Vikingler yeni evlerine yerleşmeye başladığında, başta onları putperest olarak kınan ve uygar bir İngiltere’nin tek hükümdarı olarak görünen Wessex Kralı Aelfred dahil olmak üzere Saksonlar’ın direnişiyle karşılaşırlar. Her şeye rağmen, Eivor, Valhalla’ya ulaşmak için gerekli olanı yapmalıdır. 


AC: Valhalla bu yılın sonlarına doğru (2020) PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC ve Stadia için çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Peki ya siz Assassin’s Creed: Valhalla’yı nasıl buldunuz? Oyunu için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version