Assassin’s Creed Valhalla Çıkış Tarihi Öne Alındı!

Viking yolunda ilerlememize az kaldı.

Ubisoft’un popüler serisi AC’nin yeni oyunu Assassin’s Creed Valhalla, bir hafta erken çıkışını gerçekleştirecek. 17 Kasım 2020’de çıkması planlanan oyun 10 Kasım 2020 tarihine çekildi. Peki Ubisoft Valhalla’nın çıkış tarihini neden bir hafta öne çekti. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft’tan Büyük Başarı!


Assassin’s Creed Valhalla Çıkış Tarihi

Ubisoft’un popüler serisi AC’nin yeni oyunu Assassin’s Creed Valhalla, bir hafta erken çıkışını gerçekleştirecek. 17 Kasım 2020’de çıkması planlanan oyun 10 Kasım 2020 tarihine çekildi. Valhalla 10 Kasım’da Xbox Series X, S, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için çıkışını gerçekleştirmiş olacak.

Black Flag ve Origins’in arkasındaki ekip tarafından geliştirilen Valhalla, oyuncuları savaş ve zafer masallarıyla büyüyen azılı bir Viking akıncısı olan Eivor’un destanını yaşamaya davet ediyor. Büyüleyici bir Viking deneyimi sunan oyun, oyuncuları İngiltere’nin acımasız Karanlık Çağlarına bırakarak onlara hem güzel hem dinamik bir açık dünya sunuyor.

Oyuncular serinin bu son oyununda; baskınlar, yerleşim yerlerini genişletme, güçlerini pekiştirme ve etkilerini yayma gibi yeni özelliklerden yararlanabilirler. MS dokuzuncu yüzyılda sonsuz savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç’ten sürülen oyuncular, Eivor’un Norsemen klanını buzlu Kuzey Denizi boyunca İngiltere’nin bölünmüş krallıklarının zengin topraklarına götürecekler.

AC: Valhalla Uplay ve Epic Games Store üzerinden ön siparişe açıldı. Standard Sürümü almak isteyen oyuncular 269 TL, Gold Edition Sürümü almak isteyen oyuncular 449 TL ve son olarak Ultimate Edition Sürümü almak isteyenler ise 495 TL’yi gözden çıkarmaları gerekmekte.

Assassin’s Creed: Valhalla ön siparişi veren oyunun fanları, oyuncuların intikam arayışında efsanevi bir İskandinav Berserker’e katılacağı ek bir görev olan The Way of the Berserker’e de sahip olabilecekler. Ubisoft’un resmi AC: Valhalla sayfasında mevcut dil destekleri arasında maalesef Türkçe yer almamakta.

Son olarak Ubisoft, Watch Dogs: Legion’ın da 10 Kasım’da Xbox Series X ve S için çıkış yapacağını duyurdu. PS4 veya Xbox One versiyonuna sahip kullanıcılar yeni nesil versiyona ücretsiz yükseltebilecek. Oyun PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia içinse 29 Ekim’de çıkacak.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyun için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version