Assassin’s Creed Valhalla 30 Dakikalık Oynanış Videosu!

Büyüleyici bir Viking deneyimi sunan oyun?

12 Temmuz’da düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliği öncesinde Assassin’s Creed Valhalla’dan 30 dakikalık oynanış videosu internete sızdırıldı. Assassin’s Creed Valhalla oynanış videosu sızdırıldı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla Hakkında Merak Edilen Her Şey!


Assassin’s Creed Valhalla 30 Dakikalık Oynanış Videosu

Assassin’s Creed Valhalla’nın 30 dakikalık oynanış videosu internete sızdırıldı. 12 Temmuz’da düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliği kapsamında gösterilmesi planlanan görüntüler erkenden sızdırıldı. Paylaşılan videonun maalesef görüntü kalitesi oldukça düşük ve devam eden geliştirilme aşamasından kaydedilmiş.

Paylaşılan görüntülerden gördüğümüz kadarıyla oyun Origins ve Odyssey’e fazlasıyla benzemekte. Hasar dereceleri ve oynanış tarzı serinin diğer oyunlarından aşina olduğumuz düzeyde. Bilindiği üzere Ubisoft seriye bir yıl ara vermiş ve değişikliklere gideceği bilgisini bizlerle paylaşmıştı.

Sızdırılan görüntüler dahilinde dünya genelinde oyuncular büyük hayal kırıklığına uğramış durumda. Bakalım Ubisoft bu konu hakkında resmi bir açıklama yapma gereğince bulunacak mı? Sızdırılan oynanış görüntülerine aşağıda yer alan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Assassin’s Creed: Black Flag ve Assassin’s Creed: Origins’in arkasındaki ekip tarafından Ubisoft Montreal’de geliştirilen Assassin’s Creed: Valhalla, oyuncuları savaş ve zafer masallarıyla büyüyen azılı bir Viking akıncısı olan Eivor’un destanını yaşamaya davet ediyor. Büyüleyici bir Viking deneyimi sunan oyun, oyuncuları İngiltere’nin acımasız Karanlık Çağlarına bırakarak onlara hem güzel hem dinamik bir açık dünya sunuyor.

Oyuncular serinin bu son oyununda; baskınlar, yerleşim yerlerini genişletme, güçlerini pekiştirme ve etkilerini yayma gibi yeni özelliklerden yararlanabilirler. MS dokuzuncu yüzyılda sonsuz savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç’ten sürülen oyuncular, Eivor’un Norsemen klanını buzlu Kuzey Denizi boyunca İngiltere’nin bölünmüş krallıklarının zengin topraklarına götürecekler.Assassin's Creed Valhalla

Oyuncular, klanları için yeni bir gelecek planlamalı ve Viking savaşçılarının acımasız dövüş tarzını, her zamankinden daha fazla düşman çeşitliliğine karşı çift silah kullanma yeteneğini içeren yenilenmiş bir savaş sistemiyle yeniden yaşamalı. Kaynakları güvence altına almak için, oyuncular çok ihtiyaç duydukları ganimetler ve kaynaklar toplamak adına viking gemilerini kullanarak belli yerlere baskınlar yapabilirler.

Vikingler yeni evlerine yerleşmeye başladığında, başta onları putperest olarak kınan ve uygar bir İngiltere’nin tek hükümdarı olarak görünen Wessex Kralı Aelfred dahil olmak üzere Saksonlar’ın direnişiyle karşılaşırlar. Her şeye rağmen, Eivor, Valhalla’ya ulaşmak için gerekli olanı yapmalıdır.

Assassin’s Creed Valhalla bu yılın sonlarında (2020) PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC ve Stadia için çıkışını gerçekleştirecek.


Peki ya siz sızdırılan görüntüler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

 

 

Exit mobile version