Assassin’s Creed: The Ezio Collection Switch Konsoluna da Çıktı

Yolda giderken suikast yapmak gibisi yok!

Assassin’s Creed The Ezio Collection Switch Konsoluna da Çıktı

Ubisoft, Assassin’s Creed oyunlarını Switch konsoluna taşımaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan duyurusu sonrasında, Assassin’s Creed: The Ezio Collection da Nintendo konsolu için bu hafta itibarıyla çıkışını gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Küçük Ölçekli Assassin’s Creed Oyunu Geliştiriliyor Olabilir


Serinin birçoğu için en sevilen karakteri hiç şüphesiz Ezio Auditore da Firenze iken, en sevilen oyunu da Assassin’s Creed II olmuştur. Orta çağ modernliğine geçiş dönemi İtalyası’nda geçen oyunda, karakterimiz ailesine yapılan ihanet ve kurulan komploya karşılık olarak intikam yemini eder iken, usta bir suikastçı olma yolunda da ilerliyordu.

2009 yılında çıkmış olan Assassin’s Creed II sonrasında çıkan Brotherhood ve Revelations adıyla iki de devam oyunu ile Ezio karakterinin hikayesi bir üçleme haline gelmişti. Bu üç oyun 2016 yılının Kasım ayı içerisinde Assassin’s Creed The Ezio Collection adı altında PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu. Bu hafta itibarıyla Switch kullanıcıları ile de buluşturuldu.

Assassin’s Creed: The Ezio Collection Switch için de Satışa Sunuldu

Taşınabilir Modu, HD Rumble, Dokunmatik Ekran Arayüzü ve Optimize Edilmiş Gösterge gibi gelişmiş özellikler de dahil olmak üzere Nintendo konsoluna gelen koleksiyon paketinin içeriğinde Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood ve Assassin’s Creed Revelations oyunlarına ek olarak Ezio Auditore da Firenze karakterinin hayatı hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiniz Assassin’s Creed Lineage ve Assassin’s Creed Embers kısa filmleri de yer alıyor.

Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ın içeriği:

Exit mobile version