Assassin’s Creed Origins Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek

Antik Mısır sizi çağırıyor...

Assassin's Creed Origins Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek

Assassin’s Creed serisinin on beşinci yıl kutlamaları kapsamında, Assassin’s Creed Origins sınırlı süreli ücretsiz oynanabilir olacak. Dört gün kadar sürecek olan bu fırsatı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla için Yeni İçerikler Yayınlanacak


Ubisoft Montreal tarafından geliştirilmiş olan ve son üçlemenin ilk halkası olan Origins, 2017 yılında satışa sunulmuştu. Bizlere iki farklı dönemde geçen iki farklı hikayenin anlatıldığı oyunda, bir yandan hem büyük bir iktidar savaşının yaşandığı Antik Mısır’da Bayek ve Aya ikilisinin başından geçenler anlatılır hem de Hidden Ones ile The Order of the Ancients arasındaki çatışmanın köklerine iniyoruz. Diğer yandan ise yirmi birinci yüzyıla geçiş yapıyor ve Mısır topraklarındaki bir eseri bulmayı isteyen Abstergo Industries şirketi için araştırmacılık yapan Layla Hassan rolüne bürünüyoruz.

Assassin’s Creed Origins Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilir Oluyor

Yakın bir zaman önce de mevcut nesil konsollar için güncelleme almış ve Game Pass servisine de gelmiş olan oyun, 16 – 20 Haziran 2022 tarihleri arasında PC (Ubisoft Connect), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series üzerinde ücretsiz olarak oynanabilecek. Halihazırda Ubisoft Connect üzerinden ön-yükleme yapabildiğiniz belirtelim.

Eğer deneme süreci boyunca oyunda memnun kalır ve tam sürüme geçmeye karar verirseniz, kaydettiğiniz aşama da eksiksiz olarak aktarılacak. Haliyle de maceraya sıfırdan başlamak durumunda kalmayacaksınız.

Assassin’s Creed Origins Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version