Assassin’s Creed Origins Bu Hafta Sonu Uplay’de Ücretsiz!

Antik Mısır bizleri bekler...

Assassin's Creed Origins Ücretsiz

Ubisoft, Uplay üzerinden ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Bu hafta sonu Uplay üyelerine ücretsiz olarak Ubisoft’un popüler oyun serilerinden biri olan Assassin’s Creed’in Mısır’da geçen oyunu Assassin’s Creed Origins verilecek. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Pathway Ücretsiz Olarak Epic Games Store’da!


Assassin’s Creed Origins Bu Hafta Sonu Ücretsiz

Ubisoft ücretsiz oyun haftası etkinliğine Origins ile devam ediyor. Bu hafta Ubisoft‘un popüler serisi Assassin’s Creed’in Mısır’da geçen oyunu Origins 19-21 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulacak. Bu tarihler arasında verilecek oyun sadece hafta sonu deneyimlenebilecek.

Ücretsiz oyun haftası etkinliği 19 Haziran 16:00’da başlayacak ve 21 Haziran 23:00’da sona erecek. Bu tarihler arasında oyunu oynayan oyuncuların tüm kayıtları oyunu satın almaya karar verilmesi durumunda tam sürüme aktarılacak. Oyunu şimdiden buradan ön yüklemesini yapabilirsiniz.

Oyunu satın almak isteyen takipçilerimiz aşağıdan Uplay fiyatlandırmalarına ulaşabilirler.

Oyun Hakkında: Antik Mısır’dayız. Görkemli olduğu kadar entrikalarla dolu bir çağı kapatacak müthiş bir iktidar savaşı yaşanıyor. Suikastçı Kardeşlik Örgütünün köklerine yapacağımız bu yolculukta karanlıkta kalmış sırları ve unutulmuş efsaneleri gün yüzüne çıkaracağız.

Nil Nehri boyunca seyahat edecek, pirametlerin gizemlerini açığa çıkaracak, tehlikeli antik hizipler ve vahşi yaratıklarla dövüşürken bu muazzam ve öngörülemez toprakları keşfediyor olacağız. Oyunu indirecek olan takipçilerimizin aşağıda yer alan sistem gereksinimlerini gözden geçirmelerini öneririz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

 

Exit mobile version