Assassin’s Creed Codename Red Hakkında Yeni Detaylar

Ninja mı olacaksınız, yoksa samuray mı?

Eylül ayı içerisinde yapılan son Ubisoft Forward sırasında, pek çok Assassin’s Creed oyununun duyurusuna şahit olmuştuk. Assassin’s Creed Codename Red, bunlardan bir tanesiydi. Zaman içerisinde öğrendiğimiz hem resmi hem de resmi olmayan detaylar ile oyunun genel tablosu yavaş yavaş oluşuyor. Insider Gaming tarafından yayınlanan yeni rapor ile Assassin’s Creed Codename Red hakkında yeni detaylar da ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Dört Assassin’s Creed Oyunu Daha Planlanıyormuş


Assassin’s Creed Codename Red, Oynanabilir İki Karakter Sunacak

Codename Red, bildiğiniz gibi bizi uzun zamandır istediğimiz döneme götürecek: Feodal Japonya. Ubisoft Quebec tarafından geliştirilmekte olan oyun Insider Gaming sitesine yansıyan yeni habere bakılırsa, Tom Henderson birisi ninja ve diğeri de samuray olmak üzere iki oynanabilir karakterimizin olacağını söylemiş. Ninja karakterimiz Afrika kökenli iken, samuray karakterimizin ise kadınmış.

resize

Oynanışta ise gizlilik mekaniklerinin HITMAN ve Splinter Cell gibi markaları örnek alınıyormuş. Öyle ki, etkisiz hale getirdiğimiz karakterlerin bedenlerini gizleyebilecek ve ışıkları söndürüp de gölgelere saklanabilecekmişiz.

Geçtiğimiz haftalarda Ubisoft, E3 2023 fuarında katılımda bulunacağını söylemişti. Muhtemelen Codename Red için merak edilen daha başka detaylar da fuar sırasında ortaya çıkacaktır. Ne var ki Assassin’s Creed Mirage daha ön planda olacaktır diye tahmin ediyoruz. Çünkü, bizi Feodal Japonya dönemine götürecek olan oyunun önümüzdeki yılın sonlarına doğru çıkacağı, hatta 2025 yılına bile kalabileceğini söylüyor Henderson.

Exit mobile version