Assassin’s Creed Chronicles China Ücretsiz Oldu!

Shao Jun'un Çin İmparatorundan intikam almasını sağlamaya hazır mısınız?

Assassin's Creed Chronicles China Ücretsiz

Ubisoft’un popüler oyun serisi Assassin’s Creed’in 2D platform oyunu Assassin’s Creed Chronicles China 16 Şubat 2021’e kadar Ubisoft Store’da ücretsiz. Oyunu 16 Şubat’a kadar kütüphanesine ekleyen oyuncular sınırsız erişim hakkıyla oyunu oynayabilirler. Assassin’s Creed Chronicles China ücretsiz oldu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Oyun Fiyatları için Zam Düşünüyor!


Assassin’s Creed Chronicles China Ücretsiz İndir

Assassin’s Creed’in 2D platform oyunu Assassin’s Creed Chroicles China 16 Şubat 2021’e kadar Ubisoft Store’da ücretsiz. Kampanyadan sadece PC oyuncuları yararlanabilmekte. Buradan ilgili Ubisoft sayfasına giderek oyunu kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Oyun Hakkında: 2D gizlilik odaklı bir oynanışla, göz alıcı 16’ncı yüzyıl Çin’inde Shao Jun’un Çin İmparatorundan intikam almasını sağlamaya hazır mısınız? Oyun deneyiminiz boyunca Çin’de seyahat edin ve efsanevi tarihi lokasyonları görün, keşfedin. Yasak Kent’in çatılarından düşmanlarınızı avlayın, Çin Seddi’nin gölgelerinde saklanın, tanınmış tarihi kişiliklerle tanışın ve Büyük İmparatorluğu keşfedin. Seçim sizin…

Geleneksel 16. yüzyıl Çin fırça darbelerinin özünü daha modern, empresyonist üsluplarla birleştirerek hayata geçirilen Shao Jun’un macerası, sizi geçmişi gerçeğe dönüştüren ve adeta yaşayan bir tabloya götürerek kendisine hayran bırakacak. Assassin’s Creed Chronicles, usta bir Suikastçı olmanın heyecanını 2D ortama getiriyor. Dikkat çekmemek için keşif yapın, gizlice ilerleyin ve saklanın.

Düşmanlarınızı ıslık ve kostümlerle kandırın. Hedefinizi bulup öldürün ve sonra kaçın. Diğer Assassin’s Creed oyunlarında olduğu gibi burada da hareket özgürlüğü hayati önem taşıyor. Kaçarken, engelleri aşarken ve gizlice tırmanırken gerçekten her şeyi yapabileceğinizi hissedeceksiniz.

Gizliliğinizi koruyamayıp fark edilirseniz, Shao Jun’un güçlü silahlarıyla düşmanlarınızı her zaman zarifçe ortadan kaldırabilirsiniz: yakın dövüş savaş sanatları, güçlü bir Kian Kılıcı ve kendisine has gizli Ayak Bıçağı. Ön, orta ve arka plan katmanları arasında geçiş yaparak yeni yollar açmak, yan görevleri tamamlamak, gizli koleksiyon öğelerini toplamak veya hedefinize en hızlı şekilde ulaşmak gibi ihtiyaçlarınıza göre doğru yolu seçin.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Cronicles üçlemesini daha önce hiç deneyimlediniz mi? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version