Alan Wake Remastered Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Bakalım Alan Wake'in macerasının güncel sürümü bilgisayarınızın hoşuna gidecek mi?

Alan Wake Remastered Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Remedy Entertainment, Alan Wake Remastered sistem gereksinimleri ile ilgili detayları paylaştı. Bu sayede, oyunu bilgisayarında oynayacak olan oyuncular için “Bilgisayarım Alan Wake Remastered’ı kaldıracak mı?” sorusu da cevabını bulmuş oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Alan Wake Remastered Görüntüleri


Alan Wake, 2010 yılında öncelikli olarak Xbox 360 için satışa sunulduktan birkaç sene sonra PC oyuncularının da beğenisine sunulmuştu. Hikaye olarak, yeni bir eser ortaya koymakta zorlanan roman yazarı Alan Wake rolündeydik. Bir ajan olan arkadaşı Barry Wheeler’dan aldığı tavsiye üzerine, ana karakterimiz eşi Alice ile kısa süreli bir tatil için Washington eyaletindeki Bright Falls isimli küçük bir tatil kasabasına gidiyordu.

Ne var ki, kötü niyetli bir varlığın ortaya çıkarak eşini kaçırması ile her şey kabusa dönüşüyordu. Romanlarında yer vermediği kadar gerilimli hale gelen olaylar karşısında Alan Wake olarak hem ortadaki gizemi çözmeye hem de eşini kurtarmaya çalışıyordu.

Çıkışına sayılı günler kala yenilenmiş sürüm hakkında yeni bir duyuru yapan Finlandiya menşeli geliştirici, Alan Wake Remastered sistem gereksinimleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Buna göre, oyunu rahat bir şekilde oynayabilmek için en aşağı i5-3340 veya muadili bir işlemcili GeForce GTX 960 (2 GB) veya muadili AMD ekran kartlı ve 8 GB bellekli bir bilgisayarınızın olması gerekiyor.

Alan Wake Remastered Sistem Gereksinimleri Detayları

5 Ekim 2021 tarihinde PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan oyunun sistem gereksinimleri için aşağıya bakabilirsiniz.

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Bunların yanı sıra, Alan Wake Remastered PC platformunda her ne kadar ara sahneler 16:9 olsa da ultra geniş ekranı, Kalite, Performans, Dengeli ve Ultra- Performans ayarlarında geçerli olacak DLSS’i, FOV Slider ve HBAO+ gibi ayarları ve NVIDIA Ortam Kapatma teknolojisini de destekleyecek.

Konsol tarafında ise oyunun PlayStation 4 veya Xbox One versiyonunu alan oyuncular, platform tercihlerine göre PlayStation 5 veya Xbox Series versiyonuna ücretsiz yükseltme yapabilecekler.

Exit mobile version