Yerli Oyun Death Relives, Demosuyla Büyük İlgi Çekti

Demo, Steam üzerinden yayınlandı!

Yerli Oyun Death Relives, Demosuyla Büyük İlgi Çekti

Yerli oyun Death Relives, demosu ile Steam mağazasında bir hayli ilgi çekti. Şu an için çıkış tarihi belli olmayan oyunun demosunu denemeyi unutmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Türk Oyunu Ex Natura, Yakında Erken Erişime Açılacak


Yerli Oyun Death Relives Demosu Yayınlandı

Oyun sektöründe, zaman içerisinde yeni yerli yapımlar görmeye devam ediyoruz. Bununla birlikte, farklı fikirler ile çeşitlilik de artıyor elbette. Aztek mitolojisinden esinlenilen ve Unreal Engine 5 ile geliştirilmekte olan Death Relives da bunlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

2020 yılında İstanbul şehrimizde kurulmuş olan Nyctophile Studios tarafından geliştirilmekte olan oyun için Cadılar Bayramı vesilesi ile Steam üzerinden oynanabilir bir demo yayınlandı. Bir hayli ilgi görmüş olan Death Relives, mağazada en çok oynanan demolar listesinin zirvesine oturdu.

Hikayeye göre, Adrian isimli bir karakterin rolünde olacağız. Lise mezuniyet balosundan annemiz ile dönerken, ormanlık bir alanda yerde yatan bir ceset görüyoruz. Yardım için arabamızdan ayrıldıktan sonra, bu ceset ilginç bir şekilde ayaklanıyor ve annemize saldırarak onu ormanın derinliklerine doğru götürüyor.

Cesedin geride bıraktığı izleri takip ederek, kendimizi büyük bir konakta buluyoruz. Dehşet verici olaylar ile karşılaşacağımız ve Aztek tarihine dair bilgiler edineceğimiz senaryo boyunca, ruhani rahipler ve Aztek tanrısı Xipe Totec ile köşe kapmaca oynayacak iken annemizi de kurban edilmekten kurtarmaya çalışacağız.

Her ne kadar süper güçlerimiz olmasa da, avantajımıza kullanabileceğimiz ekipmanlarımız olacak. Bir yandan gizlenecek ve aklımızı kullanarak peşimizdekilerden kurtulacak olup, bir yandan da karşımıza çıkan bulmacaları çözmeye çalışacağız.

Death Relives Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version