Yenilenmiş Red Dead Redemption Ayak Sesleri Yükseliyor

John Marston ile bir kez daha...

Bu ayın başlarında yaşadığımız heyecanın ardından, yenilenmiş Red Dead Redemption sürümü için dikkat çeken yeni bir gelişme daha yaşandı. Rockstar Games, duyuru için hazırlıklarına devam ediyor gibi görünüyor.


İlginizi Çekebilir: Need for Speed: Most Wanted (2005) Remake Sızdırıldı!


Hatırlayacağınız üzere hem Haziran ayında hem de bu ayın başlarında, zaman içerisinde pek çok kez duyduğumuz Red Dead Redemption Remastered söylentilerine yenileri eklenmişti. İlk olarak Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi tarafından Red Dead Redemption, 15 Haziran 2023 tarihi itibarıyla yeniden derecelendirilmişti. Başvuru ise bizzat Take Two Interactive tarafından yapılmıştı.

Bunun üzerinden fazla bir zaman geçmemişti ki, Social Club başarımlarının yüksek çözünürlüklü versiyonları ile değiştirildiği tespit edilmişti. Bunun akabinde de Sacred Symbols Podcast yayınına katılmış olan eski IGN editörü Colin Moriarty de yenilenmiş sürümün çalışmalarının devam ettiğine dair teyit aldığını ve Ağustos ayı içerisinde duyurulacağını söyleyerek ateşe bir odun daha atmıştı.

Red Dead Redemption Remastered Yeniden Gündemde

Yenilenmiş Red Dead Redemption Duyurusu Yaklaşıyor Mu?

Ağustos ayına girmemize az bir zaman kaldı ve bahsi geçen yenilenmiş sürüm ile alakalı yeni bir gelişme daha yaşandı. Görünüşe göre Rockstar Games, beklenen duyuru için hazırlıkları hızlandırdı.

Daha önceden sızdırdığı bilgiler ile itibar kazanmış olan TezFunz2 isimli kullanıcı, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Rockstar şirketinin birkaç saat önce güncellediğini ve oyunlarının listesine yeni bir referans eklediğini belirtti.

Twitter kullanıcı tarafından tespit edilene göre, RDR1RSP koduyla Red Dead Redemption (Rockstar Presents Ver) eklenmiş. Dahası ise PlayStation 3 ve Xbox 360 versiyonları ile karşılaştırıldığında ‘Ticari Marka’ anlamına gelen ‘TM’ sembolü yerine ‘Kaydedilmiş Ticari Marka’ anlamına gelen ‘R’ sembolünün olduğu yeni bir logo da var.

Elbette bu hiçbir şey gibi görünmeyebilir, ama yenilenmiş sürümün önümüzdeki ay içerisinde duyurulacağına dair başka bir işaret olduğu ihtimali de görmezden gelinemeyecek kadar yüksek diyebiliriz. Kesin olmamakla birlikte, GamesCom 2023 fuarı sırasında beklenen duyuru yapılabilir. O zamana kadar da bir söylenti olarak kenarda tutmakta fayda var. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version