Yeni Wolf Among Us 2 Detayları Ortaya Çıkıyor

Bigby geri dönüyor!

Yeni Wolf Among Us 2 Detayları Ortaya Çıkıyor

Uzun süreli sessizliğin ardından, birtakım yeni Wolf Among Us 2 detayları geliştirici stüdyo tarafından paylaşıldı. Game Informer dergisine konuk olan devam oyunu için merak edilen tüm detayların ise önümüzdeki sene verileceği söyleniyor. Peki elimizde yeni neler var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2021 Şovunda Gösterilenler


2013 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan The Wolf Among Us, Telltale Games stüdyosunun en beğenilen oyunları arasında yer alıyor. Gerek konusu gerekse kurgusu ile oyun dünyasında büyük bir iz bırakmıştı. Haliyle bir devam oyunu da bekleniyordu.

Wolf Among Us 2 her ne kadar 2017 yılı içerisinde duyurulmuş olsa da, Telltale Games stüdyosunun önce kapanıp sonrasında da LCG Entertainment ile küllerinden yeniden doğması ile The Game Awards 2019 şovunda yeniden duyurulmuştu.

Halihazırda Telltale Games ve bu stüdyodan ayrılanların kurmuş olduğu AdHoc Studio ile geliştirilmesine devam edilen The Wolf Among Us 2, uzun zamandır yeni bir gelişme ile karşımıza çıkmıyordu. Bugün ise bizleri sevindirecek olan yeni bir gelişme yaşandı ve Game Informer dergisinin yeni sayısında devam oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Yeni Wolf Among Us 2 Detayları Neler?

AdHoc Studios kurucu ortağı ve operasyon müdürü konumunda bulunan Nick Herman, ki kendisi ilk oyunun yönetmenlerinden biriydi, tarafından söylenenlere bakılırsa, Wolf Among Us 2 ilk oyunun hemen hemen altı ay sonrasında geçecek. Yani Snow White, Fabletown’ın Belediye Başkanı Yardımcısı olmuş olacak ve bu da çizgi-roman serisinin başlangıcına yakın bir zamana tekabül ediyor. Ne var ki Bigby, halen tipik bir kötü karakterden şerif ve koruyucu olmaya geçişte sıkıntılar yaşıyor olacak.

Bütünüyle New York şehrinde geçecek olan yeni sezon sırasında, göz önündeyken fark edilmeyenin nüansları ve zorluklarını daha fazla keşfedeceğimiz ve çoğunlukla yeni olacak Mole’lar ile mücadeleye gireceğimiz söyleniyor. Bu bağlamda, şehrin bu defa daha büyük bir rol oynayacağına dikkat çekilmiş.

Son olarak, Wolf Among Us 2 için Unreal Engine 4 ile tam anlamıyla geliştirilme aşamasına geçilmiş. Senaryo kısmı tamamlanmış iken, hareket yakalama aşamasının ise devam etmekte olduğu da gelen yeni bilgilerin arasında yer alıyor.

Bunlar tabi ki devam oyunu ile ilgili olarak paylaşılan tüm detaylar değil. Eğer Wolf Among Us 2 için sabırsızlanıyorsanız, Telltale Games ve AdHoc Studio tarafından paylaşılacak olan tüm detaylar için önümüzdeki seneyi beklemek gerekecek. Bakalım iki stüdyo bizlerin karşısına neler ile çıkacaklar? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version