Yeni Warzone 2.0 Haritası Türkiye Baz Alınarak mı Hazırlanıyor?

Dikkat çeken iddia...

Yeni Warzone 2.0 Haritası Türkiye Baz Alınarak mı Hazırlanıyor

Yeni Warzone 2.0 haritası Türkiye baz alınarak hazırlanıyor olabilir. Şimdilik resmi bir açıklama yapılmaz iken, ünlü gazeteci Jeff Grubb tarafından yapılan bir paylaşım dikkat çekici oldu ve gözler elbette Activision ve Sledgehammer Games stüdyosuna döndü.


İlginizi Çekebilir: Yeni Call of Duty: Next Yayını Duyuruları


Yeni Warzone 2.0 Haritası Türkiye Temelli Mi Olacak?

Dün, geçtiğimiz yılın ardından yeni bir Call of Duty: Next sunumu gerçekleştirildi. Modern Warfare 3 oyununun çok oyunculu modları ve Zombies için yeni bilgilerin verilmesine ek olarak, yeni Warzone 2.0 haritası da tam anlamıyla görücüye çıktı. Ne var ki haritanın tanıtımına ilişkin söylenene dikkat çeken ünlü gazeteci Jeff Grubb, Türk oyuncular tarafından gözlerin Activision ve Sledgehammer Games stüdyosuna dönmesine yol açtı. Yeni Warzone 2.0 haritası Türkiye baz alınarak mı hazırlanıyor?

Urzikstan haritası tanıtılır iken, geliştirici tarafından tasarım ve estetikler açısından ‘Orta Doğu Doğru Avrupa ile buluşuyor’ dendi. Ülkemizin bulunduğu coğrafi konum göz önünde bulundurulduğunda oldukça dikkat çeken bu açıklamayı alıntılayan Jeff Grubb ise, “yeni call of duty warzone haritası ‘orta doğu avrupa ile buluşuyor’ şeklinde tanımlandı, yani Türkiye. Türkiye’den yola çıkılan bir harita yapmışsınız.” yorumunu yaptı.

Aslında bu duruma yabancı değiliz. Mesela 2020 yılında çıkmış olan Call of Duty: Black Ops Cold War oyununda Trabzon Havalimanı bölümü vardı. Bakalım Grubb tarafından yapılan paylaşımın ardından, Activision ve Sledgehammer Games stüdyosundan konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelecek mi?

Bildiğiniz gibi Warzone 2.0, Modern Warfare 2 eş zamanlı olarak yayınlanmıştı. Bizi Batı Asya’nın hayali bölgesindeki bir çöle götüren Al Mazrah, bu yıl çıkacak olan Modern Warfare 3 ile yerini 2019 yılında çıkan oyundan da aşina olduğumuz Urzikstan topraklarına bırakacak.

Exit mobile version