Yeni Valorant Ajanı Gekko Olacak

Los Angeles şehrinde bir İspanyol...

Yeni Valorant Ajanı Gekko Olacak

Riot Games tarafından yayınlanan fragman ile yeni Valorant ajanı Gekko ortaya çıktı. Şimdilik oyuna geliş tarihi bilinmiyor olsa da, detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Atlas Fallen Çıkış Tarihi Duyuruldu


Yeni Valorant Ajanı Gekko ile Tanışalım

Valorant Champions 2023 turnuvasının son gününde yapılan duyuru sırasında yayınlanan resmi fragmanın ardından, sıradaki ajanın yetenekleri de ortaya çıktı. Bu yeteneklerden ilki Dizzy (E), belirli bir yönde Dizzy gönderiyor. Bu yaratık, daha sonra görüş alanındaki düşman(lar)a plazma atıyor ve gözlerinin kamaşmasına yol açıyor. Sonrasında ise yeteneği tekrardan kullanabilmeniz için, etkileşime girebileceğiniz bir damlacık haline geliyor.

Wingman (Q), Dizzy ile benzerlik gösteriyor olsa da ilk düşmanı gördüğünde şok etkisi yaratan bir patlama yaratıyor. Bunun dışında, alternatif ateş seçeneği ile mızrak yerleştirebiliyor veya yerleştirilmiş bir mızrağı etkisiz hale getirebiliyorsunuz.

Mosh Pit (C) kendisini çoğaltan ve aynı anda patlayarak fazlaca hasar verebilen bir el bombası iken, Thrash (X) ise insansız hava aracı benzeri bir yetenek oluyor. Thrash’e rehberlik edebiliyor ve uzaktan patlatabiliyorsunuz. Etki alanında kalan düşmanların ise vay haline. Diğer yetenekler gibi yeniden kullanabilmek için damlacık haline gelse de, farklı olarak her elde yalnızca bir defa kullanabiliyorsunuz.

Hikaye yazarı Joe Killeen tarafından söylenene göre Gekko, Los Angeles’ta yaşıyormuş ve çok farklı bir topluluğun olduğu şehri temsil ediyormuş. tasarımında iki farklı dünyanın etkisi varmış. Bir tanesi ailesinin kültürel mirası ve diğeri de memleketi.

Dahası ise araştırmalarını, şehrin Meksika asıllı Amerika topluluğunun yaşadığı doğu kısmına kadar daraltmışlar. Sonrasında ise, Gekko karakterini hayata geçirmek için, yerel topluluk ve birinci kuşak sakinler ile irtibata geçmeden önce Riot Mexico ile konuşmuşlar.

Şu an için Gekko’nun Valorant oyununa ne zaman geleceği belirsiz, ama 6. Bölüm 2. Kısım 7 Mart 2023 Salı günü başlayacak. Bu yeni karakteri de pek fazla bekleyeceğimizi sanmıyoruz.

Exit mobile version