Yeni Tiny Tina’s Wonderlands Oynanış Videosu Yayınlandı

Yeni oyun önümüzdeki sene bizlerle olacak...

Yeni Tiny Tina’s Wonderlands Oynanış Videosu Yayınlandı

2K Games ve Geerbox Software, yeni Tiny Tina’s Wonderlands oynanış videosu yayınladılar. Yirmi dört dakika uzunluğundaki yeni video, önümüzdeki ayın sonlarına doğru gerçekleşecek büyük buluşma öncesinde, bizlere daha fazla içerik sunuyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Dead Island 2 Oynanış Videosu Yakında Yayınlanacak


Tiny Tina’s Wonderlands geçtiğimiz senenin Summer Game Fest açılış gecesi yayınında duyurulmuştu. PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilen ve seriye fantastik bir perspektif kazandıracak olan oyunun hikayesine göre, Dragon Lord’u durdurmak için çıkacağınız ve hazine dolu zindanları araştıracağız.

Karakter yaratma ve özelleştirme imkanının sunulacak olmasının yanı sıra, dört oyuncuya kadar kooperatif desteği ve tekrar tekrar oynanabilir oyun sonu içeriği bizleri bekleyecek.

25 Mart 2022 tarihinde satışa sunulması beklenen Tiny Tina’s Wonderlands, her ne kadar bir Borderlands karakterini tekrardan karşımıza çıkartacak olsa da, ana seriden farklı bir gidişat sunacak. Bunun en büyük örneği karakter yaratma ekranı iken, yetenek ağacında uyumlu yetenekleri bir araya getirebilme ve yeni izometrik kamera açısı da diğer örnekler arasında yer alıyor.

Oyunda patlayan dalgalar ateşleyen tüfek ve yüksek oranda saf buz atan SMG dahil sayıca fazla yüksek seviyeli silah da bulunacak iken, el bombaları büyüler ile değiştirilmiş ve sınıflara ayrılmış yakın dövüş silahları da karşımıza çıkacak. Çatışma sisteminde ise silahlar, büyüler ve yakın dövüş saldırıları ile verilen hasar en üst seviyeye çıkartılacak.

Yeni Tiny Tina’s Wonderlands Oynanış Videosu Neler Sunuyor?

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz yirmi dört dakikalık yeni kooperatif oynanış videosunda, Goblins Tired of Forced Oppression ve The Slayer of Vorcanar isimli araştırma görevlerini ve senaryo boyunca ziyaret edeceğimiz farklı bölgeleri görme fırsatımız oluyor. Sizin de gördüğünüz üzere, görev noktasına kadar olan yerde izometrik kamera açısından oyunun dünyasını görebiliyor iken geçide ulaştıktan sonra birinci kişi kamera açısında geçiş yapıyoruz.

Yirmi dört dakikalık yeni Tiny Tina’s Wonderlands oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz

Exit mobile version