Yeni The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Fragmanı

Çoğunlukla tanıdık sahneler oluşuyor ama...

Yeni The Legend of Zelda Tears of the Kingdom Fragmanı

Nintendo, yeni The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom fragmanı yayınlandı. Çıkışına iki haftadan az bir zaman kalmış olan oyun için heyecan giderek artar iken, bu yeni fragman da ateşe bir odun daha atmış oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Oynanış Videosu


The Legend of Zelda: Breath of the Wild için devam oyunu olduğu kadar kendi hikayesini anlatacak olan Tears of the Kingdom, 12 Mayıs 2023 Cuma günü Switch için özel olarak satışa sunulacak. Selefinin yapısını büyük ölçüde koruyacak olan devam oyunu, daha fazla dikey araştırma imkanı sunmak adına genişletilmiş bir açık dünya sunacak. Hikaye olarak ise Link ve Zelda, Hyrule diyarını yok etme hedefinde olacak kötü niyetli bir güce karşı mücadele halinde olacaklar.

Yeni The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Fragmanı Yayınlandı

Geri sayım devam eder iken, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom için de tanıtımlara tam gaz devam ediliyor. Bu bağlamda, bir dakika civarında yeni bir fragman daha yayınlandı.

Genel olarak daha önceden gördüğümüz sahneler bir kez daha karşımıza getiriliyor olsa da, sonlara doğru yeni şeyler görebilmek de mümkün oluyor. Mesela Ascend ve Utrahand yetenekleri, Talus ile yapılan savaş ve dahası ekranımıza geliyor.

Bizlere bir hayli keyifli bir deneyim yaşatacakmış gibi görünen The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, çeşitli kaynaklardan silah üretebildiğimiz Fuse gibi yaratıcı bir mekanik, Construct dahil yeni düşmanlar, çok katmanlı harita yapısı, karşımıza çıkacak olan bulmacaları çözmek için yeni yöntemler ve çok daha fazlasını sunacak.

Exit mobile version