Yeni The Last of Us Sezonu, Part 2’yi Bütünüyle Kapsamayacak

Aksini beklemiyorduk, değil mi?

The Last of Us dizisinin ilk sezonu, ülkemizde de bugünün erken saatlerinde yayına giren final bölümü ile tamamlanmıştı. Ancak elbette macera burada bitmiş değil. Yeni The Last of Us sezonu için bildiğiniz gibi HBO şirketinden onay çıkmıştı. Haliyle gözlerimizi artık o tarafa çevirdik. Yakın bir zaman önce, ikinci oyun ile bağlantılı olacak yeni sezon hakkında ilginç bilgiler ortaya çıktı. Kesin olarak ikinci sezonu göreceğiz.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1 PC Gereksinimleri


Yeni The Last of Us Sezonu, Part 2’nin Bir Kısmını Kapsayacak

Bugün GQ sitesinde, The Last of Us dizisi yapımcıları Craig Mazin ile Neil Druckmann ile yapılan bir röportaj yayınlandı. İkili, devam oyununun kesinlikle bir sezondan fazlasını hak ettiğini savunuyor. Zaten Mazin ikinci sezonun ikinci oyunun bütününü kapsayıp kapsamayacağı yönündeki bir soruya bunun olanaksız olduğunu söyler iken, Druckmann ise “Bir sezondan fazla.” diyerek ekleme yaptı. Haliyle en azından üçüncü sezonu da göreceğimiz teyit edilmiş oldu. Elbette yapılacak olan planlama kapsamında belki dördüncü sezonu dahi görebilmemiz ihtimal dahilinde olabilir.

gXMT3NvriqiKAPoapwZZ9h-1200-80

Röportajın devamındaki ikinci oyunun toplamda kaç bölüme yayılacağı sorusuna net bir cevap vermekten kaçınan Craig Mazin ile Neil Druckmann, içerik anlamında bazı bölümlerde değişiklikler ile karşılaşabileceğimizi söylediler. Öyle ki, eklenecek, derinleştirilecek ve tersine çevrilecek şeylerin olacakmış. Nihai hedef ise hayranları büyük oranda memnun edecek bir yeni sezon ile karşımıza çıkmakmış.

Bildiğiniz gibi ilk sezonda Joel ve Ellie ikilisinin başından geçenlere büyük ölçüde sadık kalınmış olsa da, diğer bazı şeylerde oyundaki senaryodan ayrılan kısımlar görmüştük. Mesela ilk akla gelenler, Henry ve Sam ile Pittsburgh yerine Kansas şehrinde karşılaşıyor olmamız ve Bill’in ortağı Frank’i canlı olarak görmemizdi. Buna benzer farklılıklar ikinci oyunun işlendiği sezonlarda da görülecek. Bakalım bu defa bizleri neler bekliyor? Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version