Yeni The Last of Us Part 3 Detayları Sızdırıldı

Beş yeni karakterimiz daha olacak...

Yeni The Last of Us Part 3 Detayları Sızdırıldı

Aralık ayında yaptığı açıklama ile dikkatleri üstüne çeken ViewerAnon, bir kez daha karşımıza çıktı. Sızdırdığı yeni The Last of Us Part 3 detayları ile hikayeye dair birtakım bilgiler sunan kullanıcı, çekimlerin de önümüzdeki aylarda başlayacağını söylüyor.


İlginizi Çekebilir: Naughty Dog The Last of Us Part 3’ü Yapmayabilirmiş


Oyun dünyasına damgasını vurmuş olan The Last of Us ve The Last of Us Part 2 sonrasında, elbette bir The Last of Us Part 3 beklentimiz var. Geçmişte ana hikaye hatlarının oluşturulduğu ve gelecekte oyuna dönüştürülebileceğine dair söylemde bulunan Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann, Ocak ayında BuzzFeed sitesine yaptığı açıklamada ise markanın kontrolünün kendilerinde olduğunu ve ilgi uyandıran bir hikayelerinin olması durumunda geliştireceklerini söylemişti.

Henüz ne Sony Interactive Entertainment ne de Naughty Dog cephesinden yeni bir haber gelmez iken, yine Aralık ayında stüdyonun sıradaki oyununun Part 3 olacağını iddia eden Twitter kullanıcısı ViewerAnon tekrardan sahneye çıktı. Oyunun geliştirilme aşamasının halen erken bir safhasında olduğunu yineler iken, nihai sürüme kadar değişip değişmeyeceğinin kesin olmadığı hikaye detaylarını da sızdırdı.

Sızdırılan Yeni The Last of Us Part 3 Detayları İlginç Görünüyor

Kullanıcı tarafından belirtilene göre, hikayede büyük öneme sahip Lucas, Mason, Val, Ezra ve Gracie olmak üzere beş farklı karakter bizi bekleyecekmiş. İsimsiz bir şehirde Viktoria döneminden kalma bir evde hayatta kalmaya çalışan ve işe yarar eşyaların peşinde koşan bu karakterlerin hikayelerinin Ellie’nin hikayesi ile nasıl birleştirileceğinden bahsedilmemiş. Bununla birlikte, son oyunda Ateşböcekleri ile bir araya gelmek için yola çıkan Abby ve Lev karakterlerinin de adı geçmiyor.

Şimdilik oyunun bizlere nasıl bir hikaye sunacağından bahsedilmemiş, ama Ellie karakterinin kesinlikle Part 2 oyunundaki gibi önemli bir rolünün olacağı söylenmiş.

Son olarak, ViewerAnon tarafından verilen bir başka bilgi ise hareket yakalama çalışmalarının ve ses kayıtlarının önümüzdeki aylar başlayacağı ama bu çaptaki bir oyun için tamamlanmasının epey uzayabileceği yönünde.

Exit mobile version