Yeni The Last of Us Part 1 PC Özellikleri Fragmanı Yayınlandı

Konsol versiyonundaki modlar da bulunacak...

Yeni The Last of Us Part 1 PC Özellikleri Fragmanı Yayınlandı

The Last of Us Part 1’in Epic Games ve Steam mağazalarına da gelmesine bir haftadan az bir zaman kaldı. Naughty Dog stüdyosunun büyük başarılara imza atmış ve sayısız ödül toplamış olan oyunu, 28 Mart 2023 tarihinde PC için de satışa sunulacak. Bekleyiş sürer iken, yeni The Last of Us Part 1 PC özellikleri fragmanı da oyuncuların beğenisine sunuldu.


İlginizi Çekebilir: İlk The Last of Us Sezon 2 Görseli Paylaşıldı


Yakın bir zaman önce yayınlanan fragman ile platformda desteklenen özellikler gün yüzüne çıkmıştı. AMD FSR 2.2 ve NVIDIA DLSS Süper Çözünürlük teknolojisi, 21:9 ve 32:9 olmak üzere ultra geniş ekranlar, Vsync, kare hızı sınırlama, doku kalitesi, gölgeler, yansımalar, ortam örtme ve daha pek çok özelliğin desteklendiği teyit edilmişti.

Oyunu fare ve klavyenin yanı sıra, DualShock 4 ve DualSense ile oynayabilmek, kontrol kolu tuş düzenini ayarlayabilmek, fare ve klavye için farklı seçenekler ve kontrol kolu ile klavyeyi bir arada kullanabilmek de mümkün olacak.

Yeni The Last of Us Part 1 PC Özellikleri Fragmanı

Geri sayım devam eder iken, yayınlanan yeni fragman ile PC versiyonunda da bulunacak özellikler listesi güncellendi. Kalıcı Ölüm ve oyunu en kısa sürede bitirmeyi seven oyuncular için ayrı bir mod da bulunacak. Kalıcı Ölüm, kendi içinde üç farklı seçenek ile geliyor. Bunlardan ilki, ölmeniz durumunda kaydettiğiniz aşamanın tamamı siliniyor. İkincisinde bölümün başına atıyor iken, sonuncusunda ise bölümün içindeki kısmın başına atıyor.

En Düşük Gereksinimler (Düşük Ayarlar, 720p @ 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (Yüksek Ayarlar, 1080p @ 60 FPS)

Performans Gereksinimleri (Yüksek Ayarlar, 1440p @ 60 FPS)

Ultra Gereksinimler (Ultra Ayarlar, 4K @ 60 FPS)

Exit mobile version