Yeni The Last of Us Dizisi Bölümü Erken Yayınlanacak

Super Bowl maçı engeli!

Yeni The Last of Us Dizisi Bölümü Erken Yayınlanacak

HBO tarafından yapılan duyuru ile yeni The Last of Us dizisi bölümü, beklenenden erken yayınlanacak. Peki bu kararın alınmasının nedeni ne? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1’in PC Versiyonu Ertelendi


Oyunun ardından, Joel ve Ellie için gerilim ve tehlikeler ile dolu The Last of Us serüveni tam gaz devam ediyor. Ülkemizde da 16 Ocak 2023 Pazartesi günü BluTV üzerinden yayınlanmaya başlanmış olan dizi uyarlamasının ilk iki bölümünün 9.2 / 10 ortalamaya sahip olduğunu hatırlatalım. Bu elbette ikinci sezonun da geçtiğimiz günlerde teyit edilmesini sağlamıştı.

Genel olarak Joel ve Ellie ikilisinin oyundaki yaşadıklarına bağlı kalınan bir ilerleyiş sunulsa da, bazı olaylar için tamamlayıcı sekanslara ek olarak, sunulan yan hikayeler ile önemli ayrışmaları da görmüştük. Mesela Bill ve Frank karakterlerinin hikayesi bunun en net örneğiydi. Bir hayli tartışmaya yol açmış olan ‘Long, Long Time’ isimli bölüm, yüz altmış üç bin civarı puanlama neticesinde 7.9 / 10 gibi bir ortalamaya ulaştı ve görünüşe göre ilk sezonun en zayıf bölümü olarak kalacak.

Yeni The Last of Us Dizisi Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

The Last of Us dizisinin yeni bölümü olan ‘Please Hold to My Hand’, bugün sabaha karşı BluTV üzerinden yayınlanmıştı. Sıradaki beşinci bölümün ise normalinde yine önümüzdeki Pazartesi günü yayınlanması bekleniyordu. Ne var ki Amerika’da Pazar günü Kansas City Chiefs ile Philadelphia Eagles takımları arasında gerçekleşecek olan Super Bowl maçı ile yaşanacak çakışmadan dolayı, dizinin yeni bölümü 10 Şubat 2023 Cuma gününe alınmış. Bu da demek oluyor ki, beşinci bölümü ülkemizde 11 Şubat 2023 Cumartesi TSİ 05:00 sıralarında izlemeye başlayabileceğiz.

Öte yandan, yeni The Last of Us bölümü için de bir ön-bakış fragmanı yayınlanmış. Joel ve Ellie ikilisini beşinci bölümde nelerin bekleyeceğine, aşağıdaki fragmandan göz atabilirsiniz.

The Last of Us Dizisi Konusu

Hikâye, modern uygarlığın yok edilmesinden 20 yıl sonra geçiyor. Hayatta kalmayı başaran Joel, 14 yaşındaki bir kız olan Ellie’yi baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırıyor. Her ikisi de ABD’yi dolaşmak ve hayatta kalmak için birbirlerine güvenmek zorunda olduklarından birbirleri için yaptıkları şeyler yürek burkan bir yolculuğa dönüşüyor.

Exit mobile version