Yeni Tales from the Borderlands Oyunu Detayları Sızdırıldı (Güncel)

Resmi duyuru yakın gibi görünüyor...

GÜNCELLEME: Amazon üzerindeki listelemeye göre, yeni Tales from the Borderlands oyunu, PC, PlayStation 4, Switch, Xbox One, PlayStation 5 ve Xbox Series için 21 Ekim 2022 tarihinde satışa sunulacak. Ön-sipariş ile satın alınması durumunda, Anu, Octavio ve Fran için kozmetik eşyaların olduğu Adventure Capital Pack, 10.000 oyun içi kredi ve toplanabilir FL4K Vaultlander hediyeniz olacak.

***

IMDA Singapur tarafından yapılan derecelendirme ile yeni Tales from the Borderlands oyunu detayları ortaya döküldü. Görünüşe göre, resmi duyuru epey yakın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Avatar Oyunu, Duyurusu Öncesinde Sızdırıldı


Ana serinin yanı sıra, Telltale Games tarafından Tales from the Borderlands adıyla geliştirilmiş olan bir yan oyun da bulunuyor. Borderlands 2 ile Borderlands 3 arasındaki bir zamanında geçen bu oyunda, Hyperiom çalışanı Rhys ve üçkağıtçılık konusunda ustalaşmış olan Fiona ikilisinin Vault bulmak için çıktıkları bir macera anlatılıyordu.

Oldukça büyük beğeni toplayan Tales from the Borderlands için bir devam oyunu uzun zamandır bekleniyordu. Nisan ayı içerisinde müjdeyi veren Gearbox Software kurucusu ve başkanı Randy Pitchford, yeni bir oyunun geliştirildiğini ve bu yıl içerisinde duyurulmasının planlandığını söylemişti.

Şimdilik beklenen duyurunun ne zaman yapılacağına dair bir ipucu verilmemiş olsa da, IMDA Singapur isimli derecelendirme kuruluşu tarafından yapılan bir derecelendirme ile yeni oyuna dair ilk detaylar da ortaya döküldü.

e367fb0606141435f8a5c779c5dd49c2-1200-80

Yeni Tales from the Borderlands Oyunu Detayları Ortaya Döküldü

Bahsi geçen derecelendirme, New Tales from the Borderlands Deluxe Edition için yapılmış. Bu paketin içeriğinde, hem ilk oyun hem de yeni oyun yer alıyormuş ve M18 (Yetişkin 18) notu verilmiş.

Ortaya çıkan ilk bilgilere bakılırsa yeni oyun, fütüristik Pandora gezegeninde geçecek ve Anu isimli bir bilim insanı ve kardeşi Octavio ve Fran isimli bir başka karakterin başından geçenler anlatılacakmış. Hikayeye göre bu üçlü, iyileştirme güçleri olan bir kristali kullanmanın yollarını arıyormuş. Ne var ki bu süreçte Anu, Octavio ve Fran, kristalin kontrolünü eline geçirmek isteyen büyük bir şirketle de mücadele halinde olacakmış.

Senaryonun ilerleyişi boyunca, belirli noktalarda da bu üç ana karakteri dönüşümlü olarak kullanacak ve hikayeye etkisi olarak diyalog ve eylem seçimlerinde bulunacakmışız. Ayrıca, insanlar, robotlar ve yaratıklar olmak üzere farklılık düşmanlar ile mücadele halinde olacağımız ve bu süreçte de ekranda çıkacak olan ilgili bir dizi tuşa basmamız beklenecekmiş. Görünüşe göre, ilk oyundaki oynanış aynen korunuyor.

Beklendiği üzere yoğun şiddet sahnelerinin ve küfürlü konuşmaların da yer aldığına dair çeşitli örneklerin de verildiği yeni Tales from the Borderlands hakkında ortaya çıkan ilk bilgiler bunlar ile sınırlı olarak kalmış. Ancak derecelendirmeye bakılırsa, oyunun duyurulması epey yakın gibi görünüyor ve akıllara ilk gelen ise önümüzdeki hafta düzenlenecek olan GamesCom 2022. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version