Yeni Super Mario Bros. Filmi Fragmanı Yayınlandı

Başarılı bir film bizi bekliyor...

Yeni Super Mario Bros. Filmi Fragmanı Yayınlandı

Önümüzdeki yıl vizyona girecek olan yeni Super Mario Bros. filmi fragmanı yayınlandı. İlk filmin yaralarını saracağına kesin gözüyle bakılan yeni film için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Invincible, Yeni Fragmanıyla Karşımıza Çıktı


Super Mario aslında ilk kez beyaz perdeye gelmiyor. 1993 yılında, başrollerinde Bob Hoskins (Mario) ve John Leguizamo’nun (Luigi) oturduğu bir film vizyona girmişti. Genel olarak büyük felaket olarak anılması sonrasında Nintendo, bu sektörden bir süreliğine uzaklaşmıştı. Yıllar sonrasında Sonic animasyon filmleri ile bir kez daha yapılan denemenin son derece olumlu sonuçlanması, Japon şirketi bunu ayın şekilde bir Super Mario Bros. ile devam ettirmeye itmişti.

Yeni Super Mario Bros. Filmi Fragmanı Harika Görünüyor

Ekim ayında yayınlanan ilk tanıtım fragmanı epey ses getirmiş olsa da, seslendirmeye ilişkin olumsuz geri dönüşler görmüştük. Bunun sebebi ise oyun serisinde hem Mario hem de Luigi karakterlerine ses veren Charles Marinet’in kadroya alınmamış olması. Yakın bir zaman önce ise yeni fragman ortaya çıktı. Her ne kadar benzer eleştiriler devam ediyor olsa da, genel olarak bir memnuniyet yakalanmış olduğu görülüyor.

7 Nisan 2023 tarihinde izleyiciler ile buluşacak ve video oyun serisine dayandırılacak olan filmde, başrolde Chris Pratt (Mario) ve Charlie Day (Luigi) bulunuyor. Yayınlanan yeni fragmanda ise, bölümlerden haritaya, düşmanlara ve platform dinamiklerine kadar seriden aşina olduğumuz pek çok şeyi görebilmek mümkün oluyor. Bizleri oldukça eğlenceli bir uyarlamanın beklediğine şüphe yok.

Super Mario Bros. filminde ayrıca Prenses Peach rolünde Anya Taylor-Joy, Bowser rolünde Jack Black ve Donkey Kong rolünde de Seth Rogen olacak.

Temmuz ayı içerisinde yapılan duyuru ile Nintendo, animasyon şirketi Dynamo Pictures’i satın almıştı. Bu da, Japon şirketin dizi ve film sektörüne iyiden iyiye girmek için düğmeye bastığının güçlü bir işareti olmuştu.

Exit mobile version