Yeni Street Fighter Filmi Geliyor!

Capcom ve Legendary Entertainment şirketi anlaştılar...

Ünlü dövüş oyunu için yapılan ilk iki film 1994 yılında yayınlanmıştı. Biri Jean-Claude Van Damme’ın başrolünde olduğu canlı aksiyon filmi iken, diğeri de Japonca animasyon tadındaydı. 2009 yılında başrolünde Kristin Kreuk’un bulunduğu Street Fighter: Chun-Li için kolların sıvanmış olduğu serinin evreninde az sayıda animasyon filmleri ve dizi uyarlamaları bulunuyor. Bu hafta yaşanan bir gelişme ise biz oyuncuları heyecanlandırdı. Yeni Street Fighter filmi için düğmeye basıldı.


İlginizi Çekebilir: Yeni Silent Hill Filmi İçin Çekimler Nisan’da Başlıyor


Yeni Street Fighter Filmi için Hazır Olun!

Yakın bir zaman önce yaşanan gelişme ile anlaşma imzalayan Capcom ve Legendary Entertainment şirketi, yeni Street Fighter filmi için harekete geçtiler. Legendary Entertainment, bildiğiniz gibi Detective Pikachu, Dune, Enola Holmes ve modern Monsterverse filmlerinin yapımcısı oluyor ve Street Fighter serisinin hakları için Japon oyun devi ile anlaşma imzaladı.

streetfighter-1200-1200-675-675-crop-000000

Her ne kadar şimdilik beyaz perde uyarlaması için düğmeye basılmış olsa da, anlaşma kapsamında şirket tercihen dizi uyarlamaları çekme hakkına da sahip olmuş durumda iken Capcom da her daim projelerin içinde yer alacak. Yani bir nevi Japon oyun devinin gözetimi söz konusu olacak.

Şu an için çalışmalarına başlanan beyaz perde uyarlaması için herhangi bir detay verilmiş değil. Yani vizyon tarihi, oyuncu kadrosu veya işlenecek hikaye ile ilgili hiçbir şey bilinmiyor.

Exit mobile version