Yeni State of Play, Bu Hafta Düzenlenecek

Final Fantasy 16 severler ekran başına...

Yeni State of Play, Bu Hafta Düzenlenecek

Sony Interactive Entertainment, bu hafta yeni State of Play yayınının olacağını duyurdu. Yeni Final Fantasy oyununu merak ediyorsanız, Cuma gününün ilk dakikalarında hazır olun.


İlginizi Çekebilir: Sony Yeni Taşınabilir Cihaz Üzerinde Çalışıyormuş


Hatırlayacağınız üzere bir önceki State of Play, Şubat ayında gerçekleştirilmiş ve PlayStation VR2 için geliştirilen oyunların yanı sıra, Destiny 2: Lightfall genişlemesi, Suicide Squad: Kill the Justice League, Baldur’s Gate 3, Resident Evil 4 ve Street Fight 6 dahil pek çok oyunu görmüştük.

Final Fantasy 16’ya Odaklı Yeni State of Play Geliyor

Hemen hemen iki aylık bir aranın ardından, Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile 14 Nisan 2023 Cuma günü TSİ 00:00 sıralarında yeni bir State of Play bizi bekleyecek. Final Fantasy 16’ye odaklanılacak olan sunum sırasında uzunca bir oynanış gösteriminin yapılacağı söylenmiş. Haliyle oyun hakkında daha fazla şey görebilmemiz mümkün olacak. Serinin yeni oyununu bekleyen takipçilerimiz için harika bir haber olsa gerek.

Hatırlayacağınız üzere geçmişte, The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima, Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar, Horizon: Forbidden West, Deathloop, Gran Turismo 7 ve Hogwarts Legacy olmak üzere belirli bir oyunun sahne aldığı pek çok State of Play izlemiştik. Final Fantasy 16 da listeye adını yazdıran yeni oyun oldu. Bizler de Turuncu Levye olarak, edindiğimiz bilgileri en kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağız.

Final Fantasy 16 Hakkında

Valisthea diyarında geçen oyunda, Mothercrystals adı verilen kristal dağları sayesinde insanlar barış ve refah içerisinde yaşamaktadırlar. Diyar ise Grand Duchy of Rosaria, Holy Empire of Sanbreque, Kingdom of Waloed, Dhalmekian Republic, Iron Kingdom ve Crystalline Dominion olmak üzere altı topluluk tarafından yönetilir iken, Dominants adı verilen insanlar tarafından kontrol edilen Eikons yaratıklarının da oyunun hikayesinde önemli bir yeri var.

Konuya göre diyarı kontrol eden altı topluluk, Blight adı verilen hastalık nedeniyle birbirleri ile çatışmaya girmenin eşiğindedirler.

 

Exit mobile version