Yeni Starfield Ekran Görüntüsü Sızıntıları Devam Ediyor

Bir kez daha 2018 yılına dönüyoruz...

Yeni Starfield ekran görüntüsü sızıntıları yaşanmaya devam ediyor. Bir kez daha 2018 yılına dair görüntüleri görme fırsatına kavuştuk. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Starfield Geliştirici Günlüğü Videosu Yayınlandı


Bethesda Softworks şirketinin sıradaki büyük yapımlarından birisi olacak Starfield’la, herhangi bir erteleme durumu yaşanmaması durumunda, bu yıl içerisinde buluşacağız. Yayıncı tarafından genel estetik olarak NASA-Punk tanımlaması yapılmış olan oyun için yeni ekran görüntüsü sızıntıları yaşanmaya devam ediyor.

Bildiğiniz gibi 2018 yılının E3 fuarındaki Bethesda konferansı sırasında duyurulmuş olan Starfield için, Yıldız Sahası adı altında geliştirici günlüğü videoları yayınlanıyor. Bu videolar ile genel tablonun yavaş yavaş oluşmaya başladığını görebiliyor ve karşımıza nasıl bir oyunun çıkacağını az buçuk tahmin edebiliyoruz. Ne var ki şimdilik birçok yönden bilinmezlik söz konusu, ama bilhassa Yaz aylarında düzenlenmesi planlanan büyük Xbox etkinliği ile bilim-kurgu temalı oyun için merak ettiğimiz tüm detaylara kavuşacağımıza şüphe yok.

Yeni Starfield Ekran Görüntüsü Sızıntıları Neler Sunuyor?

Öte yandan, 2021 yılının Ekim ve bu yılın Ocak ayında Starfield ile ilgili birtakım ekran görüntüleri sızdırılmıştı. Yakın bir zaman önce de bunlara yenileri eklendi. Öncekiler gibi bu yenilerinin de oyunun 2018 yılındaki halinden alındığını söyleyelim. Haliyle, aradan geçen üç senelik süreçte hem görsel kalite hem de arayüz anlamında epey bir aşamanın kaydedilmiş olduğunu tahmin ediyoruz.

Hemen aşağıdan bakabileceğiniz ekran görüntülerinde, hem iç hem de dış mekanlar göze çarpıyor. Ayrıca karakterimizin göründüğü görselde, arayüz tarafında dayanıklılık ve sağlık seviyesi ve kuşandığımız silah ile ilgili birtakım detayları görebiliyoruz.

Bethesda Softworks şirketinin yirmi beş yıl sonra oluşturduğu yeni bir evrende geçecek olan Starfield, PC (Steam ve Microsoft Store) ve Xbox Series için geliştiriliyor. 11 Kasım 2022 tarihinde satışa sunulacak olan oyunun, ilk günden Game Pass servisine de ekleneceğini hatırlatmadan geçmeyelim. Yani aktif aboneliğiniz ile ek bir ücret ödemeden, hemen Starfield keyfi sürebileceksiniz.

Starfield Konusu

2330 yılında geçen Starfield oyunun hikayesi, esasen yirmi yıl öncesine dayanıyor. United Colonies ve Freestar Collective isimli iki büyük grubun arasında bir savaş meydana geliyor. Bıçak sırtı bir dengenin yaşandığı durumda ise zoraki bir ateşkes kararı alınıyor. Dolayısıyla da savaşın yeniden patlak vermesi ufak bir kıvılcıma bakıyor.

Exit mobile version