Yeni Silent Hill Oyunu Görselleri Sızdırılmış Olabilir

Yeni Silent Hill oyunu sonunda geliyor gibi!

Yeni Silent Hill Oyunu Görselleri Sızdırılmış Olabilir

Yeni Silent Hill oyunu görselleri sızdırılmış gibi görünüyor. Her ne kadar şimdilik bunu destekleyen bir ibare bulunmasa da, görsellerin hızlı bir şekilde kaldırılmaya çalışılması da şüphe uyandırmıyor değil. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Konami’den Beklenmedik Silent Hill Hamleleri Geldi!


Geride bıraktığımız birkaç yıldır sadece söylentiler ile gündeme gelen efsanevi seride ne zaman yeni bir oyun göreceğimiz ise fazlasıyla merak ettiğimiz bir konu olmaya devam ediyor. Son olarak Mart ayı içerisinde Konami firmasından beklenmedik Silent Hill hamlelerinin ardından, yakın bir zaman önce beklenmedik bir başka gelişme daha yaşandı.

Resident Evil ve Silent Hill ile ilgili olarak sızdırdığı bilgiler ile ünlenmiş olan AestheticGamer, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile yeni Silent Hill oyununa ait olduğu söylenene görseller paylaştı. Her ne kadar ilk başta şüpheli gibi görünüyor olsa da, esasen Masahiro Ito’ya ait olduğu söylenmiş.

Bildiğiniz gibi Ito, Silent Hill serisi dahil yaratık tasarımcısı, fon tasarımcısı, sanat yönetmeni, modelleme ve daha birçok pozisyonda bulunmuş iken, sonraları Shadows of the Damned, NightCry, Metal Gear Survive ve World of Tanks oyunlarında yaratık ve çevre tasarımcısı pozisyonlarında karşımıza çıkmıştı.

Yeni Silent Hill Oyunu Görselleri Ortaya Çıkmış Olabilir

İki yıl önceki konsept çalışmaları olduğu söylenen bu görsellerin yayınlanmasının ardından, DMCA gerekçesi ile Aesthetic Gamer’ın Twitter hesabı geçici olarak kilitlenmiş. Bu durum karşısında kalıcı olarak engellenmeyi istemeyen kullanıcı, görselleri kaldırmak durumunda kalmış. Bununla birlikte benzer bir hamle ile Eurogamer sitesi de görselleri kaldırmak durumunda kalmış. Halihazırda buradan ulaşabilmeniz mümkün olsa da, yakın bir zaman kaldırılması olası gibi görünüyor.

İşin ilginç yanı Aesthetic Gamer, paylaşamadığı birkaç şeyin daha olduğunu söylüyor. Bunların arasında Anita ve Maya karakterleri, kısa mesajlar ve geliştirilme aşamasındaki tek oyunun bu olmayışı da bulunuyor.

Bahsi geçen görsellerde, oyunda ziyaret edeceğimiz mekanlardan birkaçına ek olarak muhtemel ana karakterimizi de görme fırsatımız oluyor. Hatırlayacağınız üzere seride ilk kez Silent Hill 3 oyununda kadın bir karakteri yönetmiştik. Eğer bu görseller gerçek ise, şimdilik adını bilmediğimiz bu hanım ablamız da ikincisi olacak.

Karakterimizin yüzünün bir kağıda benzetildiğini, yırtılan kısımlarda ‘minger’ (tipsiz) ve ‘I hate myself’ (kendimden nefret ediyorum) yazılarını görebiliyoruz. Pervert (sapık) ve FAT (ŞİŞMAN) olmak üzere benzer notların başka bir görselde de olması dikkat çekiyor. Görünüşe göre bu defa da kişisel bir mesele söz konusu.

Şu an için resmi bir açıklama olmadığı için, bu görsellere de iddia olarak yaklaşmakta fayda var. Ancak internet ortamından kaldırılması için bu kadar savaş verildiğine göre, muhtemelen yeni Silent Hill oyunu ile tanışmaya oldukça yakınız. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version